ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα (24/1) και Ολυμπιακό (30/1)

Τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό

Αναλυτικά:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων των δύο εναπομεινάντων εντός έδρας αγώνων του Ιανουαρίου με αντιπάλους τη Μπαρτσελόνα Lassa (24/1, 20.45) και τον Ολυμπιακό (30/1, 21.00).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και Viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την Τετάρτη 25/1 τα εκδοτήρια στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 θα λειτουργήσουν από τις 10.00 ως τις 16.00.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.