ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θλάση ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον υπέστη ελαφρά θλάση πρώτου βαθμό στον δικέφαλο, χάνει το αυριανό ματς με τον Προμηθέα Πατρών και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Μπαρτσελόνα.

Θλάση ο Σίνγκλετον

Οπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ:

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από την Κωνσταντινούπολη σήμερα (20/1) το απόγευμα. Τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν πως υπέστη μια ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ-σέντερ ξεκίνησε ήδη να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό τιμ της ομάδας ώστε να προλάβει τις προσεχείς αναμετρήσεις της Euroleague με τη Μπαρτσελόνα Lassa (24/1) και τον Ερυθρό Αστέρα (26/1). Ο Σίνγκλετον δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods για την Πάτρα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα (21/1, 19.15, NS 2).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...