ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλάσιντ: «Φυσικά και θέλω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό»

Ο Τζον Πλάσιντ υποστήριξε ότι τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός ενώ επεσήμανε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με το «τριφύλλι».

Πλάσιντ: «Φυσικά και θέλω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «madeinfoot.com», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 28χρονο τερματοφύλακα, Τζον Πλάσιντ. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τερματοφύλακας με δηλώσεις του στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον των δύο ελληνικών ομάδων. Σήμερα, στις μεταγραφές το να ενδιαφέρεται μία ομάδα δεν σημαίνει τίποτα. Μεταξύ του ενδιαφέροντος και της επίσημης πρότασης, υπάρχει ένας ωκεανός. Η Ελλάδα διαθέτει ένα δυνατό πρωτάθλημα και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο club, μόνο μικρό δεν τον λες. Φυσικά και θέλω να αγωνιστώ σε αυτόν. Θέλω να υπογράψω σε μία ομάδα και να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.