ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: Παίκτης ψυχολογίας, εντός και εκτός παρκέ

Ως κατεξοχήν παίκτης ρυθμού, ο Νίκος Παππάς, μετά από κάμποσο καιρό απραξίας, μπήκε στο παρκέ, πήρε την μπάλα και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπεφτε στο… καναβάτσο.

Παππάς: Παίκτης ψυχολογίας, εντός και εκτός παρκέ

Την απάντηση στο ερώτημα, αν ο Παππάς εξέθεσε τον Πασκουάλ ή αν ήταν σχέδιο του Καταλανού να ρίξει στο παρκέ τον Έλληνα γκαρντ, δε θα την πάρουμε ποτέ. Όπως και να χει, ο Παππάς επέστρεψε στη δράση μετά από τον αγώνα Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπου αγωνίστηκε για 8:11 (77-69), πραγματοποιώντας μια αρχοντική εμφάνιση, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, γεγονός μάλλον παράλογο, αν αναλογιστεί κανείς, πως μέσα στο Γενάρη έχει αγωνιστεί μόνο αυτά τα 8:11 στο Φάληρο και τα 13:34, χθες στην Πάτρα.

Έδωσε απαντήσεις ο Παππάς; Και σε ποιον; Στον Πασκουάλ; Γιατί συγκινήθηκε στο τέλος, όταν μιλώντας στην τηλεόραση (Nova), αποθεώθηκε από τον κόσμο, απάντησε και έφυγε για τα αποδυτήρια εμφανώς φορτισμένος;

Ο ίδιος γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα, πως στο χέρι του είναι να πετύχει. Ο Τσάβι Πασκουάλ, είναι ένας έμπειρος προπονητής και αν μπορεί να σταθεί κανείς στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, θα έλεγε πως είναι δίκαιος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 6.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δύσκολα έρχονται. Τι γνωρίζει και ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Παππάς. Στο χέρι του (τους) είναι να ξαναμπεί στο rotation της ομάδας και να προσφέρει αυτά που (δεδομένα) μπορεί να προσφέρει. Όλοι οι καλοί χωράνε. Το τακτικό είναι θέμα του προπονητή. Το ψυχολογικό (στη συγκεκριμένη περίπτωση) είναι θέμα του παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.