ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός Superfoods-Μπαρτσελόνα (20:45, ΕΡΤ-2, Panathinaikos24.gr)

Νίκη ή μπαίνει σε περιπέτειες…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (20:45) και θέλει τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά εξάδας. Την τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του Σίνγκλετον. Παίζει ο Φώτσης.

Νίκη ή μπαίνει σε περιπέτειες…

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τελικός. Όχι άδικα. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τη Φενέρ, βρίσκονται στη… διακεκαυμένη ζώνη, καθώς η απειλή του Ερυθρού Αστέρα, της Νταρουσάφακα, αλλά και της Μπαρτσελόνα που θέλει να μπει πιο δυνατά στο δεύτερο γύρο, τον απειλούν.

Η ομάδα του Πασκουάλ πρέπει να προστατεύσει το σπίτι της για μια ακόμη φορά, να πάρει μια νίκη που θα θέσει ακόμα πιο γερά θεμέλια για την πρόκριση στο Top-8. Με ρεκόρ 10-8 (μαζί με Ερυθρό Αστέρα και Νταρουσάφακα), το «τριφύλλι» με πιθανή νίκη θα ανοίξει την… ψαλίδα από την 9η Μπαρτσελόνα (8-10).

Τα προβλήματα δε λείπουν. Ο καταλανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Κρις Σίνγκλετον, πραγματοποίησε και χθες ατομικό και θα αποφασισθεί την τελευταία-κυριολεκτικά-στιγμή το αν θα αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Φώτση, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης και θα παίξει.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς Μπαρτσελόνα, επιστρέφει μετά από ένα μήνα ο Στράτος Περπέρογλου, ενώ στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βίτορ Φαβεράνι. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Μπραντ Όλεσον.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.