ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Παρασκευή η κηδεία του Βαγγέλη Πανάκη

Η κηδεία του Βαγγέλη Πανάκη θα γίνει την Παρασκευή στις 14:00, με τα έξοδα να καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την Παρασκευή η κηδεία του Βαγγέλη Πανάκη

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους «μύθους» του! Ο Βαγγέλης Πανάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, στα 84 του, κηδεύεται την Παρασκευή (27/1, 14:00) στο Β΄ νεκροταφείο, με την «πράσινη» ΠΑΕ να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της κηδείας του.

Η Παναθηναϊκή οικογένεια, θα αποχαιρετήσει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν μέλος της αήττητης ομάδας του ’64!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...