ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Ερυθρός Αστέρας κάνει αυτό που δεν κάνει ο Παναθηναϊκός…

Παναθηναϊκός και Ερυθρός Αστέρας, βρίσκονται στους… πρόποδες της τετράδας, έχοντας την ίδια συγκομιδή μέχρι στιγμής, με τους Σέρβους όμως να έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ο Ερυθρός Αστέρας κάνει αυτό που δεν κάνει ο Παναθηναϊκός…

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει από κάτω τον Ερυθρό Αστέρα και να έχει και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία, πρέπει αύριο να κάνει ένα μεγάλο διπλό, μετά από αυτά σε Μπάμπεργκ και Μιλάνο, αφού οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να φύγουν με νίκη στα υπόλοιπα ματς, μακριά από το σπίτι τους.

Πέραν του πλεονεκτήματος έδρας που έχουν αύριο οι Σέρβοι, στη γενικότερη οικονομία της βαθμολογίας, έχουν και ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα. Το γεγονός πως έχουν μέχρι στιγμής πέντε νίκες εκτός Σερβίας και μάλιστα οι τέσσερις από αυτές, απέναντι σε ομάδες και έδρες, όπου ο Παναθηναϊκός, δεν έχει πάει ακόμα.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας πέρασε από την Τουρκία και τη Γαλατάσαραι (83-85), νίκησε στο όριο (όπως και ο Παναθηναϊκός) την Μπάμπεργκ στη Γερμανία με 78-79, ενώ επικράτησε εκτός και των Ζαλγκίρις (61-77), Μακάμπι (67-71) και αισίως χθες την Μπασκόνια με 69-87.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το φορμάρισμα και η εικόνα του Αστέρα, απειλούν το «τριφύλλι», ειδικά δε αν η ομάδα του Πασκουάλ φύγει ηττημένη αύριο από την «Kombank Arena», ενώ στην περίπτωση που νικήσει ο Παναθηναϊκός, θα έχει μεγάλο προβάδισμα, αφού θα βρίσκεται μπροστά με δύο νίκες από τους «ερυθρόλευκους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.