ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Over στο Τορίνο, προβάδισμα η Σετούμπαλ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Over στο Τορίνο, προβάδισμα η Σετούμπαλ

Τετάρτη (25/01) σήμερα και στο κουπόνι κυριαρχούν τα παιχνίδια Κυπέλλου και Λιγκ Καπ στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Εμείς καταλήγουμε σε ζευγάρι ποδοσφαιρικών επιλογών από το Κύπελλο Ιταλίας και το πορτογαλικό Λιγκ Καπ, ενώ υπάρχει και μπασκετική πρόταση από τη Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Υπόσχονται γκολ… Γιουβέντους και Μίλαν

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το Over 2.5 γκολ στο μεγάλο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (απόδοση 1.90). Σημειώνουμε ότι η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ κι ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι. Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε άμεσα η Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-1 που γνώρισε από τη Φιορεντίνα στις 15 του μηνός. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Αλέγκρι επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Λάτσιο την προηγούμενη Κυριακή. Τη φετινή σεζόν οι «μπιανκονέρι» γνώρισαν δύο ήττες από τους «ροσονέρι», μία στο πρωτάθλημα (1-0 εκτός έδρας) και μία στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση). Στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Γιουβέντους κόντρα στη μισητή αντίπαλό της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε τη νίκη. Στις 15 συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι νταμπλούχοι Ιταλίας σε όλες τις διοργανώσεις παραμένουν αήττητοι, σημειώνοντας 13 νίκες και δύο ισοπαλίες. Αφού προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας σε βάρος της Τορίνο (2-1 εντός έδρας) στις 12 του μηνός η Μίλαν, από την άλλη, αγνοεί τη νίκη στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Μοντέλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Τορίνο (2-2 εκτός έδρας), ενώ το προηγούμενο Σάββατο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νάπολι (2-1 εντός έδρας). Βλέπουμε πολλά γκολ στο ντέρμπι του Τορίνου.

Δε χάνει η Σετούμπαλ

Η δεύτερη πρότασή μας είναι το 1Χ της Σετούμπαλ επί της Μπράγκα (απόδοση 1.98) στον ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Algarve». Μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 που γνώρισε από την Μποαβίστα στις 8 του μηνός, η Σετούμπαλ πανηγύρισε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ζοζέ Κουσέιρο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νασιονάλ (1-0 εντός έδρας) και Μπελενένσες (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη Κυριακή οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’ με τον Εντίνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματά τους. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Τιάγκο Καέιρο έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, η Μπράγκα επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη Κυριακή. Το συγκρότημα του Ζόρζε Σιμάο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γκιμαράες για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1. Σε καλύτερο μομέντουμ βρίσκεται η Σετούμπαλ.

«Σκληρό καρύδι» η Μπάμπεργκ

Πάμε και στο μπάσκετ, όπου η επιλογή μας το χάντικαπ +5 για την Μπάμπεργκ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague, σε απόδοση 1.90. Στις δύο τελευταίες της παρουσίες η Μπάμπεργκ, σε Καζάν και Μόσχα, χάλασε την εικόνα της αφού πριν μετρούσε πέντε νίκες σε έξι ματς πλησιάζοντας έτσι στην οκτάδα με αποτέλεσμα να «κολλήσει» στιε επτά νίκες και να μείνει σε απόσταση τριών νικών από την οκτάδα. Αν υπάρχει μία ομάδα που είναι κάτω από την δέκατη θέση και δίνει τη εντύπωση ότι έχει ελπίδες ακόμη για συμμετοχή στα πλέι-οφ είναι η Μπάμπεργκ λόγω του εξαιρετικού μπάσκετ που παίζει όταν είναι καλά και της γενικά στιβαρής εικόνας που παρουσιάζει μην επιτρέποντας να ηττάται εύκολα εκτός από τη Μόσχα και τη Μαδρίτη. Στη Μαδρίτη, για τον πρώτο γύρο, είχε ηττηθεί εύκολα με 95-72, σε ένα αποτέλεσμα που ήταν το χειρότερο μέχρι εκείνη τη στιγμή στη σεζόν. Σήμερα υποδέχεται τη Ρεάλ και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη που θα της επιτρέψει να φτάσει στις οκτώ νίκες και να πλησιάσει στην οκτάδα διότι ενδέχεται να ηττηθεί απόψε η Νταρουσάφακα από την Εφές, αλλά «ενόχλησαν» τον Τρινκιέρι οι νίκες των ΠΑΟ και Αστέρα. Η Ρεάλ απλά κερδίζει με ξεσπάσματα τελευταία όμως δεν εντυπωσιάζει. Η Μπάμπεργκ θα παρατάξει την πανίσχυρη άμυνα που παίζει όταν είναι εντός για να αποδιοργανώσει τη Ρεάλ. Μπορεί να τη νικήσει επομένως το +5 που προσφέρεται στο πλεονέκτημα είναι αποδεκτό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE