ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Ψάχτηκε για Γιάννου, ποια είναι τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να φέρει τον 26χρονο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την Γκουανγκζού, με τον παίκτη να επιθυμεί τη μεταγραφή. Τι απάντησαν οι Κινέζοι

Ψάχτηκε για Γιάννου, ποια είναι τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός ψάχτηκε πολύ σοβαρά για την περίπτωση του Απόστολου Γιάννου, που αγωνίζεται στην Γκουανγκζού της Κίνας, προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο φαίνεται πως είναι μια περίπτωση πολύ δύσκολη. Στην Κίνα έχει αλλάξει ο κανονισμός για τους ξένους, με αποτέλεσμα ο Γιάννου να είναι ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για να αποχωρήσει ως δανεικός και τους «πράσινους» να κάνουν σοβαρή προσπάθεια για να τον αποκτήσουν, κλείνοντας τη θέση του σέντερ φορ για την οποία αναζητούν παίκτη.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι προσπάθειες δεν θα καρποφορήσουν, αφού παρά την επιθυμία του Γιάννου να έρθει στον Παναθηναϊκό, ο σύλλογος ζήτησε πολλά χρήματα για τον δανεισμό του, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Κινέζων, με τον πρόεδρο του συλλόγου πάντως να αλλάζει στάση τις τελευταίες μέρες και να απαντά πως δεν παραχωρείται ο παίκτης.

Η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί εντελώς από τον Παναθηναϊκό, αφού αν τελικά ο Γιάννου παραχωρηθεί οι «πράσινοι» θα επανέλθουν, έχοντας ως σύμμαχό τους τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όμως πλέον η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη και ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.