ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3

Δύσκολη νίκη για τα «φίνα κορίτσια»

Τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη πήραν μία δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου.

Δύσκολη νίκη για τα «φίνα κορίτσια»

Ο Παναθηναϊκός δεν πήγε καλά στο παιχνίδι κι έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την αρχή του  σετ. Στη συνέχεια προσπάθησαν να μειώσουν τα κατάφεραν αλλά τελικά το έχασαν με 25-21.

Στο δεύτερο σετ οι πράσινοι απάντησαν και έφτασαν σε μία εύκολη κατάκτηση με 18-25 και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Το τρίτο σετ είχε παρόμοια κατάληξη. Τα κορίτσια του τριφυλλιού πήραν και το τρίτο σετ με 21-25 κι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

Ωστόσο, ο Αίας δεν άφησε το παιχνίδι και κατέκτησε σχετικά εύκολα το δ’ σετ για να ακολουθήσει μεγάλη μάχη στο τάι μπρέικ.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκεί, το αρχικό 2-5 του Παναθηναϊκού δεν είχε συνέχεια με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο, πόντο και τον Αίαντα να χάνει κόντρα επίθεση στο 13-13 με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν τελικά το σετ και το ματς.

Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη, αυτή τη φορά στην έδρα του Παναθηναϊκού για τους «16» του Κυπέλλου.

Τα σετ: 25-21,18-25,21-25,25-20,13-15

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.