ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν, ο Χατζηγιοβάννης ήταν ο μοναδικός που προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα όση ώρα αγωνίστηκε. Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού.

Βλαχοδήμος Οδ.: Είχε την επέμβαση του αγώνα σε τετ α τετ του Μάντζιου, όταν ο Έλληνας επιθετικός «έσκαψε» τη μπάλα και ο Βλαχοδήμος ενστικτωδώς σήκωσε το αριστερό του χέρι και έδιωξε, παρ’ όλο που είχε ξαπλώσει. Εκτός αυτού δεν αντιμετώπισε προβλήματα και δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Μέστο: Χρεώνεται το τραγικό λάθος στο τετ α τετ του Μάντζιου που θα κόστιζε αν δεν ήταν ο Βλαχοδήμος. Είναι στιγμές που δείχνει να θέλει αλλά να μη μπορεί να κάνει πράγματα. Είχε πολλά ανεβάσματα στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να κουραστεί και να μην τα επαναλαμβάνει στο δεύτερο, ενώ αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κουτρουμπής: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Μάντζιο, αφού ήταν ελάχιστες οι φορές που τροφοδοτήθηκε ο τελευταίος και συνήθως έβγαινε στην άκρη για να πάρει τη μπάλα. Δεν «έφτιαξε» πάντως παιχνίδι από πίσω, όπως έκανε σε άλλα παιχνίδια

Τελάντερ: Από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού, χωρίς πάντως να έχει κάποια ιδιαίτερη πίεση. Έβγαινε πρώτος στη μπάλα, καθάρισε τις περισσότερες στημένες φάσεις του Λεβαδειακού, θέλησε να απειλήσει στα επιθετικά στημένα.

Χουχούμης: Προσπάθησε πολύ να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, είχε πολλά ανεβάσματα, έφτανε με ευκολία έξω από την περιοχή, όμως οι σέντρες του δεν είχαν αποτέλεσμα. Ξεκίνησε με καλή συνεργασία με τον Βλαχοδήμο, όμως όσο έπεφτε ο Έλληνας εξτρέμ, τόσο… παρέσυρε και τον ίδιο.

Λουντ: Είχε ένα καλό σουτ στο πρώτο ημίχρονο, που έφυγε άουτ, προσπάθησε να βοηθήσει στον οργανωτικό τομέα, αλλά έμεινε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης. Καθυστέρησε πάρα πολύ σε μια φάση του δευτέρου μέρους, που με κενή εστία δεν την τελείωσε με τη μία, με αποτέλεσμα να τον κλείσουν και να σουτάρει ψηλά άουτ

Ζέκα: Πολύ κακή απόδοση για δεύτερο σερί ματς, μετά απ’ αυτό στην Κέρκυρα. Έκανε πολλά αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να δίνει το δικαίωμα στον Λεβαδειακό να βγάζει αντεπιθέσεις. Βοήθησε μόνο στο πρεσάρισμα, κάνοντας πολλά σπριντ και κόβοντας αποτελεσματικά

Μπούμαλ: Ξεκίνησε με πολλή όρεξη, πήρε πρωτοβουλίες, είχε μια καλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά οι περισσότερες προσπάθειές του ήταν ημιτελείς. Εκνεύρισε αρκετές φορές την εξέδρα, η οποία τον γιούχαρε σε κάποιες περιπτώσεις, όπως και στην αλλαγή του. Ανούσιος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Βιγιαφάνιες: Ξεκίνησε ως «δεκάρι», έπαιξε και στα δύο άκρα στο δεύτερο ημίχρονο, ζήτησε και πήρε πολλές φορές μπάλα, αλλά ήταν σε άσχημη μέρα. Δεν δημιούργησε για τους ακραίους ή τον Μπεργκ, δεν απείλησε, δεν είχε καμιά φαντασία. Πολύ κακή εμφάνιση από τον Αργεντινό.

Βλαχοδήμος Π.: Όπως και ο Μπουμάλ, έτσι κι αυτός, ξεκίνησε με όρεξη όπως κάνει πάντα, αλλά σταδιακά έπεφτε η απόδοσή του. Ο Ουζουνίδης τον έχει καθιερώσει στην αρχική ενδεκάδα, όμως εκείνος δεν βρίσκει τη σταθερότητα που χρειάζεται. Είχε 2-3 καλές συνεργασίες στο πρώτο ημίχρονο με Λουντ και Χουχούμη και μια καλή πάσα στον Βιγιαφάνιες, με τον Αργεντινό να αστοχεί

Μπεργκ: Στη φάση του 77΄είχε την ευκαιρία να κατεβάσει τη μπάλα στην περιοχή και να την τελειώσει, αλλά προτίμησε να κάνει βολ πλανέ με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Όσο δεν τον βοηθούν οι παίκτες που είναι πίσω του, τόσο χάνεται και ο ίδιος και δεν καταφέρνει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ρινάλντι: Έπαιξε ως παρτενέρ του Μπεργκ και είχε δύο σουτ, με το ένα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ και το δεύτερο να πηγαίνει πάνω στον Ναμάσκο. Πέρα αυτών, σχεδόν δεν… ακούμπησε τη μπάλα και απλά περιφερόταν στο γήπεδο.

Χατζηγιοβάννης: Αν έπαιζε από το ξεκίνημα αντί του Μπουμάλ, ο Παναθηναϊκός ίσως να είχε καλύτερη τύχη. Είχε πολλή όρεξη, δεν φοβήθηκε να πάρει πρωτοβουλίες και είχε 3-4 καλές ενέργειες.

Ρέις:  Είχε ένα καλό σουτ με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εκτός απ’ αυτό τίποτα περισσότερο. Δεν βοήθησε και δεν θα μπορούσε άλλωστε να βοηθήσει με όλο τον Λεβαδειακό κλεισμένο στην άμυνα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.