ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ο «στραβός» Ιανουάριος του Παναθηναϊκού

Με αρνητικό συντελεστή αποτελεσμάτων κλείνει ο πρώτος μήνας του 2017 για τους «πράσινους» οι οποίοι αποχαιρετούν τον Ιανουάριο έχοντας απολογισμό τριών νικών σε επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο «στραβός» Ιανουάριος του Παναθηναϊκού

Με το «αριστερό» μπήκε στο 2017 ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «αποχαιρετά» τον Ιανουάριο έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη μόλις στα τρία από τα επτά παιχνίδια που έδωσε τον εν λόγω μήνα.

Ο Ιανουάριος αφήνει στους «πράσινους» μια «πικρή» γεύση και ρεκόρ 3-3-1 σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στις 5/1, το «τριφύλλι» ηττήθηκε από τον Πλατανιά στα Χανιά με 1-0, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα (9/1) επικράτησε με το ίδιο σκορ της Κέρκυρας στην χιονισμένη Λεωφόρο. Ακολούθησαν το άνετο 3-0 επί του Κισσαμικού στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (12/1) και η «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0). Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού εντός Ιανουαρίου σημειώθηκε στις 19/1 επί του Πλατανιά με τα δυο γκολ του Μάρκους Μπεργκ (2-1), ενώ τη λίστα συμπληρώνουν τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα στην Κέρκυρα (22/1, 1-1) και στη Λεωφόρο με τον Λεβαδειακό (0-0).

Συνοπτικά

5/1 Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 1-0 9/1 Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 1-0 12/1 Παναθηναϊκός – Κισσαμικός 3-0 15/1 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 19/1 Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-1 22/1 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-1 29/1 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 0-0

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.