ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κλωναρίδης

Κλείδωσε η επιστροφή του ομογενή ποδοσφαιριστή που έρχεται Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κλωναρίδης

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, όπως παραδέχτηκε πριν από λίγα λεπτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κλεισμένη η μεταγραφή, έρχεται ο παίκτης και ανακοινώνεται.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης σύντομα θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Έλληνας τεχνικός είπε πως ο “Κλώνα” είναι πολύ κοντά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξε οριστική συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Λανς για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς. Μένει να δούμε για πόσο διάστημα θα είναι ο δανεισμός και ποιο το ποσό που θα απαιτηθεί για να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ουζουνίδης τόνισε επίσης πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με όλους τους παίκτες που θέλει, εκτός από τον επιθετικό, έπειτα από το ναυάγιο με τον Ίσακ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.