ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνεται ο Ίσακ, πάει στη Νυρεμβέργη

Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Σουηδό, που πάει στη Γερμανία

Χάνεται ο Ίσακ, πάει στη Νυρεμβέργη

Οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Μικαελ Ίσακ. Ο Σουηδός επιθετικός, παρά το γεγονός πως απασχόλησε πολύ έντονα τους πράσινους το τελευταίο διάστημα, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη, όπως παραδέχτηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, στον Τύπο της χώρας του γράφτηκε πριν από λίγες ώρες πως θα ανακοινωθεί η αποχώρηση παίκτη της Ράντερς σε λίγη ώρα και πολλοί το συνδύασαν με τη μετακίνηση του Ίσακ στον Παναθηναϊκό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και ο παίκτης υπογράφει στον γερμανικό σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.