ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαζηγιοβάννης: «Να φοβούνται στη Λεωφόρο…»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, μίλησε για τη δύναμη της Λεωφόρου, τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι νίκες με τις θεωρητικά κατώτερες ομάδες, είναι αυτά που φέρνουν τα πρωταθλήματα.

Χαζηγιοβάννης: «Να φοβούνται στη Λεωφόρο…»

Το σημερινό match programme του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, περιλαμβάνει τη συνέντευξη του νεαρού Τάσου Χατζηγιοβάννη. Τι λέει ο άσος του «τριφυλλιού» για το σήμερα, αλλά και το αύριο… με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο match programme του σημερινού αγώνα, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης:

Είναι κάτι που το περίμενες ή σε εξέπληξε;

«Από μέσα μου πίστευα πως κάποια στιγμή θα γίνει γιατί πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα τη στιγμή που συνέβη. Γι’ αυτό δουλεύω όμως, κάθε μέρα και κάθε προπόνηση είναι σημαντική για μένα, προσπαθώ καθημερινά και δουλεύω σκληρά. Ζω ένα όνειρο».

Έχεις από μία συμμετοχή σε Ευρώπη, Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ποια είναι η πιο σημαντική για σένα;

«Αν έπρεπε να ξεχωρίσω μια από αυτές τις συμμετοχές, αν και όλες είναι σημαντικές, θα διάλεγα την πρώτη μου συμμετοχή, απέναντι στη Σταντάρ. Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο, ήταν και ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχει πάντα ξεχωριστή σημασία. Όμως και στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα τις πρώτες μου συμμετοχές θα τις θυμάμαι γιατί είναι σημαντικές για μένα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι αλλάζει τώρα για σένα μετά το πρώτο… βάπτισμα; 

«Αυτό που αλλάζει είναι η προσέγγισή μου στα πράγματα. Πρέπει να δουλεύω και να παίζω πιο ώριμα και να γίνω πιο απλός στο παιχνίδι μου και να έχω πιο επαγγελματική νοοτροπία και περισσότερη λογική. Με βοηθάνε σ’ αυτό οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές της ομάδας. Παίκτες όπως ο Μπεργκ ή ο Ζέκα με συμβουλεύουν καθημερινά, κάποιες φορές μπορεί να μου φωνάξουν κιόλας, αλλά είναι για το καλό μου, γιατί θέλουν να με βοηθήσουν. Επίσης ο κ. Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του μου μιλάνε καθημερινά».

Τι άλλαξε και τι έμεινε ίδιο για σένα σε σύγκριση με την Κ20;

«Στην Κ20 γίνεται πολύ καλή δουλειά και οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές. Επίσης, το κλίμα είναι πολύ καλό και στις δύο περιπτώσεις, η διάθεση όλων είναι θετική και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εκείνο που είναι σαφώς διαφορετικό είναι πως στην πρώτη ομάδα υπάρχει πιο πολλή κόντρα, πιο πολλή δύναμη, πιο πολλή ποιότητα».

Πιστεύεις ότι στην παρούσα συγκυρία οι παίκτες από την Ακαδημία θα έχουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα;

«Απ’ ό,τι φαίνεται, ναι. Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε τη φιλοσοφία να «βγάζει» νέους ποδοσφαιριστές και να τους δίνει τις ευκαιρίες να αναδειχθούν. Παιδιά όπως ο Καπίνο, ο Μαυρίας, ο Λαγός, ο Τριανταφυλλόπουλος και άλλοι πήραν ευκαιρίες σε μικρή ηλικία. Ακόμα και παιδιά που βρίσκονται και σήμερα στην ομάδα, όπως ο Μαρινάκης και ο Χουχούμης, προέρχονται από την Ακαδημία και τους δόθηκε η ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Τώρα είναι η δική μας σειρά και είναι αλήθεια πως στην Κ20 υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω ήδη πάρει παιχνίδια και θα δουλέψω σκληρά για να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που μου δίνεται».

Οι στόχοι σου από εδώ και πέρα;

«Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Θα ήθελα σε μερικά χρόνια να μπορώ να παίζω στον Παναθηναϊκό ως βασικός. Αργότερα θα με ενδιέφερε και η προοπτική του εξωτερικού, γιατί όχι; – αλλά το πρώτο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να καταφέρω μέσα από τη δουλειά μου να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα».

Παιχνίδια σαν το σημερινό με το Λεβαδειακό «κρύβουν» παγίδες για τον Παναθηναϊκό;

«Η γνώμη μου είναι πως αν θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά σαν το σημερινό. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο όταν παίζουν απέναντι στον Παναθηναϊκό και τα δίνουν όλα. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι απέναντί τους και να αποφεύγουμε τα στραβοπατήματα. Για μένα οι ομάδες που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία πρέπει να έρχονται στη Λεωφόρο και να τους εμπνέεις το φόβο ότι θα φύγουν με πολλά γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...