ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλωναρίδης: ο τελευταίος Έλληνας σκόρερ του Παναθηναϊκού

Απίστευτο κι όμως… Παναθηναϊκό. Από το γκολ του Κλωναρίδη απέναντι στην ΑΕΚ πέρσι τον Μάιο και έπειτα, κανένας Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν έχει σκοράρει με τη φανέλα του τριφυλλιού. Δέκα σκόρερς, όλοι ξένοι

Κλωναρίδης: ο τελευταίος Έλληνας σκόρερ του Παναθηναϊκού

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, είναι ο τελευταίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει με την πράσινη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι. Ναι, καλά διαβάσατε. Διότι από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έφυγε ο Κλωναρίδης, μέχρι και σήμερα που… επιστρέφει, κανένας Έλληνας του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Μάλιστα, ο Κλώνα σκόραρε τον περασμένο Μάιο και συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου του 2016, στο ματς με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος. Αυτό ήταν και το τελευταίο… ελληνικό γκολ του τριφυλλιού.

Η… σκούπα του Στραματσόνι στους Έλληνες παίκτες, με τον Ιταλό να τους γυρίζει την πλάτη και να γεμίζει το ρόστερ με ξένους, άφησε ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό μονάχα με τον Κουτρουμπή ως βασική επιλογή της ενδεκάδας του, με αποτέλεσμα να έχουν περάσει οχτώ μήνες από τότε που Έλληνας ποδοσφαιριστής σκόραρε. Μένει να δούμε αν ο ίδιος ο Κλωναρίδης θα σπάσει τη… γκίνια και θα είναι και πάλι ο Έλληνας που θα σκοράρει με τον Παναθηναϊκό.

Οι σκόρερ του Παναθηναικού σε όλες τις διοργανώσεις μετά από το γκολ του Κλωναρίδη κόντρα στην ΑΕΚ

Μάρκους Μπεργκ: 15 γκολ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σεμπάστιαν Λέτο: 10 γκολ

Κριστιάν Λεντέσμα: 4 γκολ

Ρόμπιν Λουντ: 3 γκολ

Βίκτορ Ιμπάρμπο: 3 γκολ

Πολ-Ζοσέ Εμποκού: 2 γκολ

Λουκας Βιγιαφάνιες: 1 γκολ

Μουμπάρακ Γουακάσο: 1 γκολ

Ιβάν Ιβανόφ: 1 γκολ

Ροντρίγκο Μολέδο: 1 γκολ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.