ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης για Παναθηναϊκό

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης για Παναθηναϊκό

Χωρίς δράση στη Σούπερλιγκ η σημερινή Δευτέρα, το πρόγραμμα της οποίας όμως δε στερείται μεγάλων αγώνων. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι για την Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες για Πριμέρα Ντιβιζιόν και Α’ Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr.

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε -4.5 του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.80. Στα πρώτα δύο ντέρμπι, 88-63 για το πρωτάθλημα και 77-79 για την Euroleague, ο Ολυμπιακός είχε παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα από τον Παναθηναϊκό και άξιζε 100% τη νίκη. Αυτό άλλαξε στα δύο παιχνίδια του Ιανουαρίου στο ΣΕΦ αφού και στα δύο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος, γενικά ήταν πιο καλός και ενώ στο πρώτο δεν πρόσεξε και δέχθηκε σερί μετά το 28’, στο δεύτερο με παρόμοια εικόνα δεν επέτρεψε ανατροπή. Βρήκε, λοιπόν, τον τρόπο ο Πασκουάλ να αντιμετωπίσει τα σχέδια του Σφαιρόπουλου και απόψε είναι το φαβορί για τη νίκη.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού βγαίνουν οι ειδήσεις για προβλήματα τραυματισμών με τους Πρίντεζη, Λοτζέσκι, Μάντζαρη και Γιανγκ να παρουσιάζονται ως αμφίβολοι, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτές οι πληροφορίες να είναι παραπλανητικές, όπως έγινε με τον Σπανούλη στο 69-77, για να αποδιοργανώσουν τον Πασκουάλ. Σε περίπτωση που επαληθευτούν και κάποιοι λείψουν, ο Ολυμπιακός θα έχει σοβαρό πρόβλημα, αλλά καλύτερα για όλους να έχουν το ενδεχόμενο αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Θα νικήσει ο Παναθηναϊκός, θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του όπως στα δύο παιχνίδια του ΣΕΦ και με την δύναμη της έδρας δεν θα δεχθεί ξανά «ξεσπάσματα» του Ολυμπιακού. Άλλωστε στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι το +25 απ’ τον αγώνα του πρώτου γύρου είναι ένα σπουδαίο προβάδισμα και δε θα πάθει μεγάλη ζημιά η ομάδα ακόμη και αν ηττηθεί. Επιλογή ο Παναθηναϊκός -4.5.

Μπορεί τον άσσο η Λας Πάλμας

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Βαλένθια, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.88 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στο «Γκραν Κανάρια» πέφτει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, με τη Λας Πάλμας να φιλοξενεί την ανεβασμένη Βαλένθια. Σε μέτρια κατάσταση βρίσκονται οι νησιώτες, έρχονται από τα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Μπαρτσελόνα (ήττα με 5-0 στο «Καμπ Νου») και Λα Κορούνια (1-1 εντός), ταλαιπωρούμενοι τον τελευταίο καιρό από εσωτερικά προβλήματα. Αναφερόμαστε στην περίφημη υπόθεση με τον Σέρχιο Αραούχο (είχε βρεθεί θετικός σε αλκοτέστ), με τον Αργεντινό επιθετικό να έχει ήδη δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ, αφαιρώντας έναν… πονοκέφαλο από τον κόουτς Σετιέν. Στην 11η θέση του πίνακα συναντάμε αυτή τη στιγμή το σύνολο τους γηπεδούχους, το οποίο, όμως, παραμένει αήττητο εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα (5-5-0).

Η Βαλένθια, αντίθετα, μοιάζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό και να ανακτά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, με τον Βόρο να παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτό. Από δύο σημαντικές νίκες προέρχονται οι «νυχτερίδες», καθώς το 2-1 επί της Εσπανιόλ μέσα στο «Μεστάγια» συνοδεύθηκε από το μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας στο «Μαδριγάλ». Ο δρόμος, βέβαια, είναι ακόμα… μακρύς, αλλά με σημερινό τρίποντο η ομάδα αποσπάται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μπορεί να αντιμετωπίζει τη συνέχεια με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία. Στο 1-2-3 το σερί στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τη Βαλένθια να σκοράρει, αλλά και να δέχεται γκολ, με μεγάλη ευκολία. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Δε χάνει η Λατίνα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Σπέτσια – Λατίνα, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Χωρίς νίκη παραμένει η Σπέτσια στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς. Πιο συγκεκριμένα, αφού επικράτησε της Περούτζια (2-1 εντός έδρας) στις 17 Δεκεμβρίου το συγκρότημα του Ντι Κάρλο αναδείχθηκε ισόπαλο με τις Πίζα (0-0 εκτός έδρας) και Βιτσέντζα (0-0 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σαλερνιτάνα (1-0 εκτός έδρας). Αήττητοι παραμένουν οι «μικροί αετοί» στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες). Στις τρεις διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Απ’ την άλλη, αήττητη παραμένει η Λατίνα στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, όπου σημείωσε τρεις νίκες και επτά ισοπαλίες. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Βιβαρίνι επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ελλάς Βερόνα. Στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «νερατζούρι» για την ίδια διοργάνωση σημείωσαν μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Είναι σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...