ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός-Αίαντας Ευόσμου 3-0 (25-12, 25-16, 25-17)

Εύκολα, απλά και Παναθηναϊκά!

Τα «φίνα κορίτσια» νίκησαν τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών.

Εύκολα, απλά και Παναθηναϊκά!

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, αντιμετώπισε για δεύτερη φορά σε τέσσερις μέρες τον Αίαντα Ευόσμου, για το κύπελλο αυτή τη φορά στο κλειστό του ΜΕΤΣ, τον κέρδισε ξανά, πιο εύκολα αυτή τη φορά και τσέκαρε το εισιτήριο για τη φάση των «8», στο κύπελλο γυναικών στο βόλεϊ.

Πλέον οι «πράσινες» περιμένουν την κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου (11:00), προκειμένου να μάθουν τον αντίπαλό τους, στην προημιτελική φάση.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÉÁÓ ÅÕÏÓÌÏÕ (ÊÕÐÅËËÏ ÃÕÍÁÉÊÙÍ 2016-2017)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÉÁÓ ÅÕÏÓÌÏÕ (ÊÕÐÅËËÏ ÃÕÍÁÉÊÙÍ 2016-2017)
1615211

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...