ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτόν πάλευε μέχρι τα ξημερώματα ο Παναθηναϊκός

Τον Κορεάτη επιθετικό της Πόρτο, Σουκ Χιουν Γιουν, προσπάθησαν να αποκτήσουν οι "πράσινοι" την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου

Γι' αυτόν πάλευε μέχρι τα ξημερώματα ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε πάρα πολύ την απόκτηση ενός επιθετικού, οι περιπτώσεις των Ανσαριφάρντ και Ίσακ δεν είχαν θετική κατάληξη για τους «πράσινους», οι οποίοι προσπάθησαν κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία ώρα για να προλάβουν την προθεσμία και να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Ποιος ήταν αυτός; Ο Κορεάτης, Σουκ Χιουν Γιουν, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο, δόθηκε τον περασμένο Αύγουστο δανεικός στην Τράμπζονσπόρ και χθες οι Πορτογάλοι τον πήραν πίσω.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον τους για τον 26χρονος επιθετικό, ο οποίος εμφανιζόταν θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει για έξι μήνες στη χώρα μας. Οι πληροφορίες του Panathinaikos24 αναφέρουν πως μέχρι αργά χθες το βράδυ τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκονταν συνεχώς στο τηλέφωνο και περίμεναν κάποια απαραίτητα έγγραφα, αλλά και τη συμφωνία της Πόρτο προκειμένου να γίνει η μεταγραφή, η οποία ωστόσο «ναυάγησε» οριστικά λίγο πριν εκπνεύσει η διορία.

Ο Γιουν είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2010 για λογαριασμό του Άγιαξ, από εκεί πήγε στην Γκρόνινγκερ και στη συνέχεια στην Πορτογαλία και τη Μαρίτιμο. Το 2013 η Αλ Αχλί είχε πληρώσει 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, αλλά ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Νασιονάλ. Από εκεί πήγε στη Σετούμπαλ τον Γενάρη του 2015, με την Πόρτο να βγάζει από τα ταμεία της περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ πέρσι τον Ιανουάριο για να τον κάνει δικό της, σε μια περίοδο μάλιστα που την περίπτωσή του είχαν ξεχωρίσει και άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Γιουν έχει 18 συμμετοχές και έξι γκολ με την Εθνική ομάδα της Ν. Κορέας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού, πάντως, να δώσει μάχη μέχρι την ύστατη στιγμή για να κλείσει ποδοσφαιριστή, ίσως δείχνει και τη διάθεση που υπάρχει για την αγορά των ελεύθερων. Άλλωστε, ο Ουζουνίδης αυτή τη στιγμή εκτός του Μπεργκ έχει μόνο τον Ρινάλντι σαν κλασικό σέντερ φορ και σίγουρα θα ήθελε ακόμα μία αξιόπιστη λύση για να… βγάλει τη χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...