ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρέμειναν οι μισοί

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δέκα προσθήκες ποδοσφαιριστών το περασμένο καλοκαίρι και ένα εξάμηνο αργότερα παρέμειναν οι μισοί στις τάξεις του συλλόγου

Παρέμειναν οι μισοί

Στο «παρά πέντε» της προθεσμίας για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον σύλλογο κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής.

Επίσης, η μετακίνηση του Γκανέζου αποτέλεσε την πέμπτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «πράσινους».

Το καλοκαίρι του 2016, ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι προχώρησε στην απόκτηση μιας δεκάδας ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ και έξι μήνες αργότερα παραμένουν στον σύλλογο ακριβώς οι μισοί. Τον Ιανουάριο, οι Ιβανόφ, Σάμπα, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο αποχώρησαν από το Κορωπί, με τον Γουακάσο να συμπληρώνει τη λίστα την τελευταία στιγμή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, συνεχίζουν να αποτελούν μέλη του συλλόγου οι Κουλιμπαλί, Εμποκού, Χουλτ, Ρινάλντι και Ρέις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.