ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Ατλέτικο, Έβερτον και Κόλο Κόλο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με Ατλέτικο, Έβερτον και Κόλο Κόλο

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα μας απασχολήσουν σήμερα παιχνίδια από την Πρέμιερ Λιγκ, το Κύπελλο Ισπανίας, το Κύπελλο Γαλλίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ μία πρόταση προκύπτει και από το Eurocup. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα αγώνων που σας ενδιαφέρουν!

Δε χάνει η Κόλο Κόλο

Ξεκινάμε με το «δυνατό» σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, Μποταφόγκο – Κόλο Κόλο. Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Νόβα Ιγκουάτσου προέρχεται η Μποταφόγκο, η οποία βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας αυτό το διάστημα και συμμετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Καριόκα 1. Το συγκρότημα του Βεντούρα επιστρέφει απόψε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας να φέρει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας την Κόλο Κόλο. Η Κόλο Κόλο, από την πλευρά της, επιστρέφει στη διοργάνωση μετά την απογοητευτική περσινή της πορεία, εκεί όπου αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, όντας στο γκρουπ μαζί με τις Ατλέτικο Μινέιρο, Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε και Μελγκάρ. Οι Χιλιανοί μπαίνουν με μεγάλες βλέψεις στη φετινή διοργάνωση όντας μια από τις πιο έμπειρες ομάδες του θεσμού, ωστόσο, για να φτάσει μέχρι και τη φάση των ομίλων, καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Μποταφόγκο. Στην αποψινή αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ουσιαστικά για δυο αποτελέσματα ώστε να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στη Χιλή και θεωρούμε ότι θα κατορθώσουν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Έβερτον με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το 2 DNB σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Στόουκ – Έβερτον (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Στόουκ έρχεται στο σημερινό ματς από το ισόπαλο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου μπορεί να αισθάνεται τυχερή με το βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια, παραμένει αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Γουότφορντ και Σάντερλαντ, με σκορ 2-0 και 1-3 αντίστοιχα), ενώ παράλληλα αγνοεί την ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-3-0). Η Έβερτον, από την πλευρά της, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να παραμείνει στα «υψηλά πατώματα» του πίνακα, αυξάνοντας τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. 13 βαθμούς έχουν συλλέξει τα «ζαχαρωτά» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (σερί 4-1-0), έχοντας κρατήσει και ανέπαφη εστία στα τέσσερα νικηφόρα ματς (0-2 επί Λέστερ, 3-0 επί Σαουθάμπτον, 4-0 επί Μάντσεστερ Σίτι, 0-1 επί Κρίσταλ Πάλας). Θα πάμε με την Έβερτον.

Προβάδισμα η Ατλέτικο

Περνάμε στο Κύπελλο Ισπανίας και το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, όπου θα επιλέξουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.20. Ψυχωμένη θα υποδεχθεί σήμερα η Ατλέτικο την Μπαρτσελόνα, μετά τη χθεσινή επίσκεψη οπαδών της στο ξενοδοχείο της ομάδας, προκειμένου να της εκφράσουν τη στήριξή τους ενόψει της σημερινής μάχης. Χρειάζεται μία μεγάλη πρόκριση η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία φέτος έχει χάσει κάτι από τη δυναμική των τελευταίων ετών. Στο 5-1-1 το σερί στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς για όλες τις διοργανώσεις, έχει κρατηθεί και ανέπαφη εστία στα 5/7 ματς. Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, θέλει σήμερα να κάνει το πρώτο «βήμα» για την πρόκριση, προκειμένου να μην την περιμένει ένας αγχωτικός επαναληπτικός στο «Καμπ Νου». Δικαιούνται και με το… παραπάνω να διαμαρτύρονται οι Καταλανοί για το τεράστιο διαιτητικό λάθος στο ματς με την Μπέτις, καθώς η μη καταμέτρηση του γκολ του Άλμπα τους στέρησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ματς με όλα τα χαρακτηριστικά ντέρμπι το σημερινό, η Ατλέτικο μπορεί να κερδίσει και θα τη στηρίξουμε.

Κερδίζει η Σεντ Ετιέν

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Διπλό σε απόδοση 2.26 στο ματς του Κυπέλλου Γαλλίας, Οσέρ – Σεντ Ετιέν. Με το μυαλό της καρφωμένο στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα υποδεχθεί τη Σεντ Ετιέν στη σημερινή αναμέτρηση η Οσέρ, έχοντας υπόψη της πως το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Ορλεάν για το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο σημαντικό από την οποιαδήποτε πορεία στο Κύπελλο Γαλλίας. Παίζοντας, πάντως, με την πλάτη στον τοίχο την περασμένη αγωνιστική, δεδομένου πως βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αντικρίζει κατάματα το ενδεχόμενο του υποβιβασμού στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η Οσέρ κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Κλερμόν και πήρε βαθιά ανάσα. Από την άλλη πλευρά, η Σεντ Ετιέν θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, με σκοπό να φύγει με την πρόκριση στις αποσκευές από μια έδρα που παραδοσιακά τη δυσκόλευε αρκετά, όσο η Οσέρ αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία. Κι αυτό διότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο πετυχαίνει για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά. Μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Ανζέ, με την πολύτιμη βοήθεια της τύχης, οι «στεφανουά» κέρδισαν με 3-0 στην έδρα τους Τουλούζ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση. Έχουν σήμερα το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Over στο Μόναχο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Μπάγερν – Ουλμ, στον οποίο θα πάμε με το Over 161.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Η Ουλμ ουσιαστικά έχει… παρατήσει την προσπάθεια στο Eurocup, αποκλείστηκε και από το Κύπελλο Γερμανίας, ώστε να μείνει απόλυτα αφοσιωμένη στο στόχο της να τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο της Μπουντεσλίγκα και να εξαντλήσει τις πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου στην Γερμανία. Η Μπάγερν θα νικήσει απόψε, θα φτάσει στο 5-0 στο Eurocup και σε περίπτωση που νωρίτερα η Κίμκι έχει νικήσει τη Λιετκαμπέλις θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στη Μόσχα για να υπερασπισθεί το +16 του πρώτου γύρου (90-74) και να τερματίσει πρώτη, ενώ σε περίπτωση ήττας της Κίμκι με νίκη η Μπάγερν απόψε είναι οριστικά πρώτη. Τα νούμερα της Μπάγερν, σε επίθεση και άμυνα, φέτος είναι πολύ μεγαλύτερα όταν παίζει εντός έδρας, στο Eurocup 84.5-77 εντός και 76-65.5 εκτός, στην Μπουντεσλίγκα 91-74 εντός και 79-69 εκτός, επιπλέον στο ένα μεταξύ τους ματς στο Μόναχο, για την Μπουντεσλίγκα, η Ουλμ είχε νικήσει 79-87. Δεν έχει τίποτα να χάσει η αδιάφορη Ουλμ, η Μπάγερν θα «ανοίξει» το ρυθμό και θα επαληθευθεί εύκολα το Over 161.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE