ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλωναρίδης: Σκοράρει ανελλιπώς στο Κύπελλο, είναι πίσω μόνο από τον Μπεργκ

Τα εννιά γκολ στον θεσμό με την πράσινη φανέλα έφτασε ο 25χρονος επιθετικός και είναι πίσω μόνο απ' τον Σουηδό στην τελευταία τετραετία

Κλωναρίδης: Σκοράρει ανελλιπώς στο Κύπελλο, είναι πίσω μόνο από τον Μπεργκ

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης επέστρεψε με γκολ στον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον Κισσαμικό χθες το μεσημέρι στα Χανιά. Εκτός από το γεγονός πως ο “Κλώνα” έγινε μόλις ο πρώτος Έλληνας παίκτης που σκοράρει για τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, με το τέρμα αυτό έφτασε τα εννιά συνολικά στον θεσμό του Κυπέλλου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Κάτι που τον φέρνει στη δεύτερη θέση των σκόρερς της ομάδας την τελευταία τετραετία (στην οποία βρίσκεται – με εξαίρεση το προηγούμενο εξάμηνο – στον Παναθηναϊκό).

Ο Κλωναρίδης έχει μόλις δύο γκολ λιγότερα από τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει σημειώσει 11 τέρματα αυτά τα 3,5 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό στο θεσμό του Κυπέλλου. Ο Κλωναρίδης σημείωσε δύο τέρματα στην πρώτη του χρονιά, όταν οι “πράσινοι” κατέκτησαν τον τίτλο, σκοράροντας απέναντι σε Εργοτέλη και Ψαχνά. Τη σεζόν 2014-15 πέτυχε επίσης δύο τέρματα, στα ματς με τον Παναιτωλικό και με τα Χανιά, ενώ πέρσι σκόραρε τέσσερις φορές στο Κύπελλο.

Σημείωσε δύο γκολ απέναντι στην Παναχαϊκή και από ένα κόντρα σε Λεβαδειακό και Κέρκυρα. Το γκολ απέναντι στον Κισσαμικό ήταν το ένατο του Κλωναρίδη στον θεσμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κισσαμικός είναι η τρίτη κρητική ομάδα που δέχεται γκολ από τον Κλωναρίδη στο Κύπελλο, μετά τους Εργοτέλη και ΑΟ Χανιά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...