ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η προϊστορία δίνει… παράσταση νίκης (vids)

O Παναθηναϊκός αναδεικνύεται ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις αναμετρήσεις με τη Γαλατά, έχοντας επικρατήσει στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις τους

Η προϊστορία δίνει... παράσταση νίκης (vids)

Παναθηναϊκός και Γαλατασαράι δεν είχαν και πολλά «πάρε δώσε» στο παρελθόν με τη σημερινή αναμέτρηση (19:00) να αποτελεί την τέταρτη μεταξύ τους συνάντηση στην ιστορία τους. Παρά ταύτα, παρατηρούμε πως στο «φτωχό», από αγωνιστικής πλευράς, παρελθόν τους, οι «πράσινοι» έχουν πραγματοποιήσει το απόλυτο νικών απέναντι στη Γαλατά.

Το πρώτο τους «αντάμωμα» συνέβη στις 30 Ιανουαρίου του 2015 στη φάση του «Top 16», με τον «εξάστερο» να κάνει… ποδαρικό και να επικρατεί με 86-77 στο ΟΑΚΑ, ενώ τρεις μήνες αργότερα (27/3/15) το σκηνικό επαναλήφθηκε και στην Πόλη, με τους «πράσινους» να παίρνουν το «διπλό» (86-84) έστω και με δυσκολία. Τέλος, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας (9/12/16), ο Παναθηναϊκός έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Γαλατά (85-58).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.