ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καζάζης: «Νίκη αφιερωμένη στον σύλλογο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, αφιέρωσε τη νίκη επί της ΑΕΚ (3-0 σετ) στον σύλλογο ο οποίος έκλεισε την Παρασκευή 109 χρόνια ζωής

Καζάζης: «Νίκη αφιερωμένη στον σύλλογο»

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στα γενέθλια του συλλόγου είναι να χαρίσουμε μια νίκη και το καταφέραμε. Σίγουρα είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Η προσπάθεια της ΑΕΚ είναι φιλότιμη αλλά η διαφορά ήταν πασιφανής. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα και επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Καζάζης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.