ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-11

Πάλεψε όσο μπορούσε…

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων και των πολλών απουσιών πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας με 11-3

Πάλεψε όσο μπορούσε...

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση και κατόρθωσε να πάρει προσωρινά το προβάδισμα με το γκολ του Βιτέλα (2-1), αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά δυναμικότητας και την ευστοχία τους στον παίκτη παραπάνω πήραν τη νίκη με 11-3.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μουρίκη στον παίκτη παραπάνω, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει προσωρινά το σκορ και να προηγηθεί με τους Καρούντζο και Βιτέλα (2-1). Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Εσπανιόλ έχοντας εκ νέου πλεονέκτημα με παίκτη παραπάνω και με τα γκολ του Μυλωνάκη και Κολόμβου, έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενος με δυο τέρματα των «πρασίνων».

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν ρυθμό και μετά από αρκετές χαμένες επιθέσεις, ο Μουρίκης διεύρυνε το προβάδισμα του Ολυμπιακού για να λάβει την άμεση απάντηση από τον Δερμιτζάκη (3-5). Ο Μουρίκης διαμόρφωσε το σκορ του δευτέρου οκταλέπτου (3-6), το οποίο δεν άλλαξε παρά τις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού που είδε την προσπάθεια του Βιτέλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο επόμενο οκτάλεπτο. Το αρχικό επιθετικό «μούδιασμα» εκατέρωθεν λύθηκε δια χειρός Μυλωνάκη και στη συνέχεια το δεύτερο γκολ του Εσπανιόλ έδωσε «αέρα» πέντε τερμάτων στον Ολυμπιακό (3-8). Οι «πράσινοι» κρατούν τις προσπάθειες του Βιτέλα, οι οποίες κατέληξαν ελάχιστα άουτ. Στην τελευταία «πράξη» της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα τρια τέρματα με τους

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 0-2, 0-3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ