ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Όταν ο Μπεργκ και ο Μόλινς έπαιζαν μαζί! (Vids)

Ο Γκιγέρμο Μόλινς, βρίσκεται προ των πυλών... του Παναθηναϊκού, όπου θα ξαναβρεί-αν έρθει-τον Μάρκους Μπεργκ, μετά από χρόνια.

Όταν ο Μπεργκ και ο Μόλινς έπαιζαν μαζί! (Vids)

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Σουηδίας Κ21, το 2009, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πατρίδα τους.

Μάλιστα, μαζί τους στην ομάδα αυτή, έπαιξαν και οι Ματίας Μπίαρσμιρ και Εμίρ Μπαϊράμι, οι οποίοι αμφότεροι αγωνίστηκαν στο «τριφύλλι», σε διαφορετικές περιόδους φυσικά.

Οι Μπεργκ και Μόλινς, έπαιξαν μαζί στον ημιτελικό της διοργάνωσης, απέναντι στην Αγγλία, όπου κρίθηκε στα πέναλτι (υπέρ της Αγγλίας με 5-4). Ο Μόλινς, ήταν αυτός που με σέντρα έδωσε στον Μπεργκ, ο οποίος μείωσε σε 3-1 το σκορ, ενώ ήταν εκείνος που πάλι με σέντρα, έδωσε την ευκαιρία στον ΌΛσεν να δώσει την ασίστ στον Μπεργκ να ισοφαρίσει σε 3-3 το ματς, το οποίο εν τέλει κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν μοιραίοι… καθώς αστόχησαν αμφότεροι σε πέναλτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...