ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Υπογράφει ο Μόλινς!

"Καθαρές" οι εξετάσεις του Σουηδού, Γκιγιέρμο Μόλινς, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και να φοράει την πράσινη φανέλα.

Υπογράφει ο Μόλινς!

«Άναψε» το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του Γκιγιέρμο Μόλινς στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αύριο υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών με τους «πράσινους», με προοπτική ανανέωσης.

Το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του Σουηδού φορ αποτελούσε μέχρι πρότινος  «τροχοπέδη» για την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά οι όποιες ανησυχίες ξεπεράστηκαν σήμερα καθώς το πρώτο σκέλος των εξετάσεών του έδειξε πως δεν υφίσταται επιπλοκή από τους ταλαιπωρημένους χιαστούς του.

Οι πολύωρες και εξονυχιστικές εξετάσεις του Μόλινς θα ολοκληρωθούν με τα εργομετρικά τεστ τα οποία δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην επικείμενη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο 29χρονος φορ θα χρειαστεί κάποιο διάστημα ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς (όχι παραπάνω από τρεις εβδομάδες) καθώς έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Οκτωβρίου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...