ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Συνεχίζει με νίκη ο ΠΑΟΚ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Συνεχίζει με νίκη ο ΠΑΟΚ

Ημέρα με λιγότερες επιλογές η σημερινή, όπου απ’ το ποδοσφαιρικό κουπόνι ΟΠΑΠ ξεχωρίζουν κυρίως οι δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αμφίρροπη αναμέτρηση Ξάνθη – ΠΑΟΚ, όπως επίσης και το δύσκολο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Διπλό στην Ξάνθη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ξάνθη – ΠΑΟΚ, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.01. Μια ακόμη ήττα υπέστη η Ξάνθη την Κυριακή, δεύτερη διαδοχική μετά το 2-1 εκτός έδρας απ’ τον ΟΦΗ στο Κύπελλο και τρίτη στα τελευταία πέντε ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις. Κατώτεροι των προσδοκιών οι Θρακιώτες στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Πανιώνιο, μπήκαν πολύ άσχημα στο ματς, έχαναν απ’ το 22’, στάθηκαν τυχεροί που δε δέχτηκαν άλλο γκολ στο υπόλοιπο των πρώτων 45 λεπτών. Αναγκάστηκαν να παίξουν με αριθμητικό μειονέκτημα σ’ όλο το δεύτερο μέρος, τελικώς ηττήθηκαν 2-0 εξαιτίας ενός κατά φαντασίαν πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής. Ο Λουτσέσκου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πανιωνίου, αλλά εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ η διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Έμεινε στους 32 πόντους και το -3 απ’ τη δεύτερη θέση η Ξάνθη, που δεν έχει νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-2), όπου μάλιστα δε σκόραρε! Ενδιαφέρεται παραδοσιακά για το Κύπελλο, είναι δεδομένο ότι θέλει την πρόκριση και θα τα δώσει όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Απ’ την άλλη, μπορεί να δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης και να πάρει ακόμη μια νίκη την Κυριακή. Έβγαλε κούραση ο δικέφαλος (λογικό, καθώς τα ματς είναι διαδοχικά), που βρέθηκε να χάνει από νωρίς, έφτασε στην ανατροπή, ισοφαρίστηκε άμεσα, αλλά στο φινάλε βρήκε τρίτο γκολ. Πολύτιμες οι βοήθειες από Πρίγιοβιτς και Πέδρο Ενρίκε, αμφότεροι βρήκαν δίχτυα και «ξελάσπωσαν» την ομάδα τους. Ήταν η έβδομη σερί νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις για τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι κέρδισαν τα 12/13 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, δεχόμενοι μόλις 4 γκολ! Στους 35 πόντους οι φιλοξενούμενοι, «μοιράζονται» τη δεύτερη θέση με τον Πανιώνιο, στο +3 από Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Πάμε με το διπλό.

Αντέχει η Μπάμπεργκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ, όπου επιλέγουμε το Μπάμπεργκ +7,5 σε απόδοση 1.90. Ο Παναθηναϊκός «γλίτωσε» τη ζημιά στην Πόλη με την Γαλατασαράι και παρέμεινε άνετος στις θέσεις 5-7, εκεί που θέλει να παραμείνει και να κάνει την τελική προσπάθειά του για την τετράδα. Απόψε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάμπεργκ που είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα από εκείνες που βρίσκονται εκτός οκτάδας, αλλά είτε από ατυχία είτε από ανικανότητα, έχει υποστεί στο τέλος τις 10 από τις 13 ήττες της. Η Μπάμπεργκ απέχει δύο νίκες από Εφές και Νταρουσάφακα που έχουν 10-11 και ισοβαθμούν στις θέσεις 8-9, έχει στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος αγώνες με τις δυο τουρκικές, εντός με Νταρουσάφακα από την οποία είχε ηττηθεί 72-70 στην Πόλη και εκτός με Εφές την οποία είχε νικήσει 91-83 στην Γερμανία, επομένως έχει κάτι να «κυνηγήσει» αλλά πρέπει να πετύχει μια «μεγάλη» νίκη. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει μια σπουδαία νίκη με 83-84 ανατρέποντας το 83-73 τρία λεπτά πριν το τέλος αφού κράτησε την αντίπαλό του άποντη και τελικά σκόραρε ο Καλάθης σχεδόν στη λήξη. Όπως στον αγώνα της Γερμανίας, έτσι και απόψε αναμένεται μεγάλη μάχη με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός σπάνια κάνει μεγάλες διαφορές στην έδρα του και η Μπάμπεργκ είναι «σκληρό καρύδι» για να μείνει μακριά και να μην προσπαθήσει ανατροπή. Η σοφή επιλογή είναι η Μπάμπεργκ +7.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE