ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η Κύμη, η Λευκάδα κι ο Άρης

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Μπάμπεργκ και πλέον προσανατολίζεται στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη με ενδιάμεσες «στάσεις» σε Χαλκίδα (12/2 με Κύμη) και ΟΑΚΑ (15/2 με Λευκάδα)

Η Κύμη, η Λευκάδα κι ο Άρης

Ο στόχος επετεύχθη το βράδυ της Πέμπτης και η 13η νίκη του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, η οποία συνοδεύτηκε με το πλασάρισμα στην πεντάδα, μετά το «στραβοπάτημα» της Μπασκόνια στο Ισραήλ (85-84) και την ήττα του Ερυθρού Αστέρα στη Μόσχα (102-80), είναι γεγονός.

Πλέον οι «πράσινοι» προσανατολίζουν το «βλέμμα» τους στον τελικό της 18ης Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη, σε ένα ματς που διακυβεύεται η πρώτη κούπα της χρονιάς. Πρώτα βέβαια, ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει ένα κοντινό ταξίδι μέχρι τη Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει την Κύμη (12/2, 17:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τρεις ημέρες αργότερα θα υποδεχθεί τη Λευκάδα στο ΟΑΚΑ (15/2, 19:30).

Τα δύο αυτά παιχνίδια θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε του «τριφυλλιού» ενόψει του μεγάλου τελικού της Θεσσαλονίκης, αλλά ο απαιτητικός Φεβρουάριος δεν σταματά στην συμπρωτεύουσα. Έξι ημέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, καθώς θα φιλοξενήσει την Ούνικς Καζάν στην Αθήνα (24/2 21:15), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ένα παιχνίδι που φιλοδοξεί να κατακτήσει ώστε να κάνει το 3 στα 3 στη διοργάνωση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Φεβρουαρίου κλείνουν στις 27 του μηνός μέσω… Ρόδου, με το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζει τον Κολοσσό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

12/2 Κύμη – Παναθηναϊκός 15/2 Λευκάδα – Παναθηναϊκός 18/2 Άρης – Παναθηναϊκός 24/2 Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 27/2 Κολοσσός – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...