ΚΛΕΙΣΙΜΟ
210 ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!

Πρωτιά για τον «εξάστερο» στα εύστοχα τρίποντα!

Στην πρώτη θέση της λίστας των εύστοχων τριπόντων φιγουράρει από το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός, μετά τις 12 επιτυχημένες προσπάθειες από την περιφέρεια στο παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ

Πρωτιά για τον «εξάστερο» στα εύστοχα τρίποντα!

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν… εμμονική την προσήλωση του Παναθηναϊκού στα σουτ έξω από τα 6.75μ., ωστόσο η προτίμηση των «πρασίνων» να σουτάρουν αρκετά από την περιφέρεια τους έχει φέρει ήδη μια πρωτιά όσον αφορά τον τομέα στατιστικής στην Ευρωλίγκα!

Μετά από τις 12 επιτυχημένες προσπάθειες πίσω από τη γραμμή του τριπόντου στην χθεσινή αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ, ο Παναθηναϊκός αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τον απόλυτο αριθμό εύστοχων τριπόντων στη διοργάνωση. Σε 22 αναμετρήσεις, οι «πράσινοι» έχουν βάλει ούτε δέκα, ούτε πενήντα, ούτε εκατό, αλλά 210 τρίποντα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπάμπεργκ (208).

Το «τριφύλλι» κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει τα πρωτεία αυτή την αγωνιστική καθώς απειλείται μόνο από τη Νταρουσάφακα, η οποία για να φτάσει τον Παναθηναϊκό πρέπει να βάλει 12 τρίποντα κόντρα στη Φενέρ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Screenshot_8

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.