ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ (18:00 - NS4)

Θέλει τη νίκη για το πλεονέκτημα

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στο κλειστό της Κυψέλης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της volley league, με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ για να πάρει πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Θέλει τη νίκη για το πλεονέκτημα

Οι “πράσινοι” είχαν νικήσει 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι και γι αυτό σήμερα σε ενδεχόμενη επιτυχία, θα έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας των δυο ομάδων. Παράλληλα, αν σήμερα ο Παναθηναϊκός θα νικήσει θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, καθώς σε δυο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει, επίσης στην Κυψέλη, τον Ολυμπιακό.

Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από προκρίσεις στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε το τάι μπρέικ (3-2) για να προκριθεί επί του ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Παλατάκι.

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χρίστος Μπέλος δήλωσε στο paovolleyball.gr: «Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι «κλειδί» που με νίκη θα μας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα στα play-off. Αγωνιζόμαστε κόντρα στον πρωταθλητή και εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου και τέτοιου παιχνίδια δείχνουν πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα μας. Το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία, κάνει ακόμα πιο δύσκολο τον αυριανό αγώνα, ενώ παράλληλα ο αντίπαλος έχει ενισχυθεί πολύ. Εμείς είμαστε αήττητοι στην έδρα μας και πιστεύω ότι αύριο θα γίνει μία πολύ δυνατή μάχη».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Ράπτης, Βασιλειάδης. Επόπτες: Μαριδάκης, Πικραμένος. Γραμματεία: Κομιανού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.