ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάρτι στην εξέδρα

Το coreo και το τραγούδι της Θύρας 13 στη Χαλκίδα (vids, pics)

Δυναμικό παρόν από τη Θύρα 13 Χαλκίδας στο κλειστό της πόλης. Το Panathinaikos24.gr βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει μέσω βίντεο και εικόνας όλα όσα συμβαίνουν εκεί

Το coreo και το τραγούδι της Θύρας 13 στη Χαλκίδα (vids, pics)

Δυναμική παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Χαλκίδας. Περισσότεροι από 500 φίλοι του τριφυλλιού βρίσκονται στις εξέδρες, έχοντας μετατρέψει το γήπεδο σε μικρό… ΟΑΚΑ. Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του Panathinaikos24.gr που βρίσκεται στη Χαλκίδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.