ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Γκολ στη “Λεωφόρο”, άνετα η “Γαλατά”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Γκολ στη

Πληθώρα αγώνων περιλαμβάνει το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι πάμε στοίχημα κι έτσι δε δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε τετράδα ποδοσφαιρικών επιλογών από Σουπερλίγκ, Α’ Τουρκίας, Α’ Ρουμανίας και Α’ Βελγίου. Ταυτόχρονα, το ιταλικό πρωτάθλημα μας προσφέρει και μία μπασκετική πρόταση.

Βγάζει το Over το “τριφύλλι”

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το Over 2,5 στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, σε απόδοση 2.12. Ο καλύτερος Παναθηναϊκός επί Μαρίνου Ουζουνίδη και ενδεχομένως της σεζόν έκανε την εμφάνιση του την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (4-0 το τελικό σκορ). Σούπερ εμφάνιση για τους πράσινους, που διέλυσαν κάθε αμυντικό σύστημα των Αρκάδων, έχοντας για παίκτη «ορχήστρα» τον Εμποκού, ο οποίος είχε συμμετοχή σχεδόν σ’ όλες τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας του. Φοβερός ρυθμός, τρέξιμο και συνεργασίες για το «τριφύλλι», που παίρνει πολύτιμες βοήθειες απ’ τους Εμποκού και Κουλιμπαλί, παίκτες που έλειψαν πάρα πολύ λόγω Κόπα Άφρικα. Ο ΠΑΟ έχει μείνει στους 32 πόντους και το -3 απ’ τη δεύτερη θέση, σήμερα εξυπακούεται ότι θέλει μόνο νίκη. Εξ ολοκλήρου αντίθεση ήταν η εμφάνιση του Παναιτωλικού την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο κέρδισε… μόνο 2-0. Έβγαλε πείσμα και εγωισμό η ομάδα του Χάβου μετά τις δύο διαδοχικές ήττες απ’ τον ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και Σούπερλιγκ, έκανε καταπληκτικά πράγματα στο πρώτο μέρος, «σφυροκόπησε» τον αντίπαλο, προηγήθηκε στο 12’ και θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον άλλες δύο φορές! Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, οι Αγρινιώτες κράτησαν χωρίς δυσκολία το προβάδισμα και «κλείδωσαν» τη νίκη στο 76’.

Ξεσπάει η “Γαλατά”

Συνεχίζουμε με το -1 Α.Χ. για τη Γαλατασαράι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καϊσέρισπορ σε απόδοση 2.01 (-1 Aσιατικό χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της “Γαλατά” με διαφορά δύο γκολ και πάνω. Αν η “Γαλατά” κερδίσει με διαφορά ενός γκολ, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο με την εικόνα της κόντρα στην Μπασακσεχίρ, με τη Γαλατασαράι να γνωρίζει την ήττα – αποκλεισμό με 2-1 από το Κύπελλο. Κάκιστη εμφάνιση βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1. Εκτός από ακόμη έναν στόχο της για φέτος, με τη Γαλατασαράι να γνωρίζει πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ότι της έχει απομείνει. Διέλυσε την προηγούμενη αγωνιστική με 6-0 την Ακίσασπορ, σημείωσε την τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μετράει μόλις μια ήττα στις οκτώ πιο πρόσφατες. Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο η Καϊσέρισπορ, που επικράτησε στο Κύπελλο με 2-3 της Γκεντσλέρ. Πραγματοποίησε καλό πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 0-2, είχε στο δεύτερο μέρος την τύχη με το μέρος της και κατάφερε παρά την πίεση που δέχθηκε να αντέξει, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στους “8”. Αποτέλεσμα ψυχολογίας για την Καϊσέρισπορ, που θα προσπαθήσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Στο πρωτάθλημα έκανε την προηγούμενη αγωνιστική την απόλυτη έκπληξη, καθώς διέλυσε με 4-1 τη Φενερμπαχτσέ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Παραμένει ωστόσο στην προτελευταία θέση της Super Lig και στο -2 από τις θέσεις της παραμονής, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Βλέπουμε… άνετη νίκη των γηπεδούχων.

Παραγωγικότητα στο Βουκουρέστι

Η τρίτη σημερινή μας επιλογή είναι το Over 2,5 στο παιχνίδι της Στεάουα με τη Βολουντάρι, σε απόδοση 1.90. Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Στεάουα, μετά και την εντός έδρας νίκη της επί της Τιμισοάρα (1-0). Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Λαουρέντιου Ρέγκενκαμπφ φιλοξενήθηκε από την Κλουζ, στην έδρα της οποίας κατάφερε να προηγηθεί με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άλιμπεκ στο 16ο λεπτό. Ωστόσο, λίγο πριν το ημίχρονο ο σκόρερ της Στεάουα αποβλήθηκε, με την Κλουζ να εκμεταλλεύται το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να φτάνει στην ισοφάριση, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Με το βαθμό που πήρε, έφασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βιτορούλ. Από την πλευρά της, με το χειρότερο δυνατό τρόπο συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η Βολουντάρι. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάνιελ Πάνκου φιλοξενήθηκε από την Κραϊόβα, στην έδρα της οποίας και ηττήθηκε με το βαρύ 5-0. Ένα αποτέλεσμα που έφερε την απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας και με τον Πάνκου να θέτει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Μετά από 22 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Βολουντάρι είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας, με 25 βαθμούς, εφτά μακριά από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ.

No Goal στο Βέλγιο

Κλείνουμε την τετράδα των ποδοσφαιρικών μας επιλογών με το No Goal στην αναμέτρηση της Μπέβερεν με τη Σταντάρ Λιέγης (απόδοση 2.00). Θετικό σερί αποτελεσμάτων «τρέχει» η Μπέβερεν, που σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει «άλμα» προς την παραμονή. Την περασμένη εβδομάδα πέρασε με το σπουδαίο 0-2 απ’ την έδρα της Έουπεν στο ντέρμπι παραμονής, ήθελε να συνεχίσει στις νίκες στο εντός έδρας εξ αναβολής ματς με την Γκενκ την Τρίτη, αλλά έμεινε στο 0-0. Ήταν ανώτερη σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ολοκληρωτικό «ναυάγιο» για τη Σταντάρ Λιέγης την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς με την Κορτράικ, το τελικό 0-3 τα λέει όλα. Απελπισία η ομάδα του Φερέρα, δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα της αναμέτρησης, βρέθηκε να χάνει στο 27’ και μετά το 0-2 στο 54’ ουσιαστικά «παράτησε» το παιχνίδι. Το 0-3 στο 74’ προκάλεσε «άγριες» αποδοκιμασίες απ’ την κερκίδα, με τους οπαδούς να είναι φανερά ενοχλημένοι απ’ όσα βλέπουν τελευταία απ’ τη Σταντάρ.

Πρέπει… να κερδίσει η Κρεμόνα

Όσον αφορά το μπάσκετ, πηγαίνουμε με τη νίκη της Κρεμόνα επί της Τορίνο για το ιταλικό πρωτάθλημα, σε απόδοση 2.00. Πήγε να κάνει κάτι καλό η Κρεμόνα για να βελτιωθεί βαθμολογικά, είχε δύο σερί νίκες πριν την διακοπή του All-Star Game που ποτέ δεν έγινε με σπουδαιότερο αποτέλεσμα το «διπλό» στην έδρα της Εμίλια αλλά τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις ηττήθηκε τρις, από Πιστόια και Καζέρτα εκτός χάνοντας διψήφιες διαφορές υπέρ της και από την φορμαρισμένη Τρέντο άνετα εντός. Πριν τον αγώνα με την Καζέρτα η Κρεμόνα έκανε μια σημαντική προσθήκη, τον Ντάριους Τζόνσον Όντομ που ξεκίνησε τη σεζόν με τη Σάσσαρι και στον πρώτο του αγώνα ήταν καταπληκτικός με 27 πόντους σε 38 λεπτά συμμετοχής. Είναι προφανές ότι η σημαντική προσθήκη του έμπειρου αθλητή, ο οποίος έπαιξε στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική περίοδο, θα ενισχύσει την Κρεμόνα στο πολύ δύσκολο έργο της παραμονής. Δώδεκα αγωνιστικές έμειναν και η Κρεμόνα πρέπει να πάρει μερικά «βατά» παιχνίδια τουλάχιστον στην έδρα της αφού δείχνει ότι εκτός χάνει τα προβαδίσματα, όσο μεγάλα και αν είναι αυτά. Απόψε υποδέχεται την Τορίνο που είναι εξίσου καλή εντός και εκτός έδρας, με πέντε και τέσσερις νίκες αντίστοιχα, και όντως μπορεί να τη νικήσει. Βέβαια πολλάκις μέχρι σήμερα την έχουμε «πατήσει» με τη στήριξη στην βαθμολογική ανάγκη της Κρεμόνα. Επιλογή και σήμερα η νίκη της σε απόδοση οριακού outsider και αν ξανά ηττηθεί τότε θα την αφήσουμε στην «ησυχία» της μέχρι να υποβιβαστεί.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE