ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ

«Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Ο Ρόμπιν Λουντ μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη αλλά στον λόγο που η ομάδα εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια.

«Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Ο Φιλανδός μέσος του «τριφυλλιού» μπήκε στο 77ο λεπτό και κατάφερε να μοιράσει μία ασίστ και να πετύχει ένα γκολ, μόλις σε 13 λεπτά. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ρόμπιν Λούντ μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr, τόσο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή αναμέτρηση:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε αρκετά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όταν πετύχαμε όμως το πρώτο γκολ, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Μας έφυγε το άγχος κι έτσι πετύχαμε και τα υπόλοιπα τέρματα. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, μία πολύ καλή εμφάνιση».

Για τη συνέχεια και πως ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τους στόχους του:

 «Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας .Τώρα έχουμε και αρκετά θετικά αποτελέσματα που μας δίνουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για τη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο κ στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την βελτίωση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και το τι άλλαξε:

 «Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει. Πιστεύω ότι απλά πετυχαίνουμε τα γκολ κι έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας. Νιώθουμε καλύτερα και παίζουμε πιο άνετα. Αλλά ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε».

Για το γκολ που πέτυχε και πως αισθάνεται γι’ αυτό:

 « Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ πέτυχα. Για το γεγονός ότι ήρθα από τον πάγκο και βοήθησα την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά μ’ αυτό το τέρμα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.