ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαλτάκος: «Τίτλος και Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Μπαλτάκος: «Τίτλος και Τσάμπιονς Λιγκ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μία συγκινητική βραδιά για τον Παναθηναϊκό, γιατί όπως έχουμε πει, ο Παναθηναϊκός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος. Άλλωστε, ο Ερασιτέχνης είναι η αρχή του συλλόγου. Τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι τα πιο γνωστά και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά δεν παύουν να είναι τμήματα του Συλλόγου. Ευχόμαστε ο Ερασιτέχνης να διακριθεί σε όλα τα αθλήματα, η ομάδα μπάσκετ να κατακτήσει το Κύπελλο το Σάββατο και να κατακτήσει και άλλους τίτλους

«Καταρχάς, ας μην το ματιάσουμε! Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα απ’ ότι προηγουμένως, η πορεία αυτό δείχνει και αισιοδοξώ ότι θα κλείσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο και με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Με τη βελτίωση της ομάδας, θα επιστρέψουν και οι φίλαθλοι»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.