ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξεκινούν οι εργασίες για νέο δάπεδο στο προπονητήριο πυγμαχίας

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου πατώματος στο προπονητήριο του τμήματος πυγμαχίας του «τριφυλλιού».

Ξεκινούν οι εργασίες για νέο δάπεδο στο προπονητήριο πυγμαχίας

Το προπονητικό κέντρο της πυγμαχίας του «τριφυλλιού», το οποίο βρίσκεται στο γήπεδο της Λεωφόρου, πλημμύρισε το χειμώνα με αποτέλεσμα το ειδικό δάπεδο που υπήρχε να καταστραφεί.

Σήμερα λοιπόν ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου δαπέδου,που θα διευκολύνει τη ζωή του Γιάννη Αϊδινιώτη και των αθλητών του. Επιπρόσθετα, ο  Γιάννης Αϊδινιώτης ξεκίνησε χτες το σχολείο για δίπλωμα προπονητών κατηγορίας 1 της ΑΙΒΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.