ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

MVP της 16ης αγωνιστικής ο Μπέλος!

Η εξαιρετική εμφάνιση του στο ντέρμπι της Κυψέλης με τον ΠΑΟΚ, έφτανε και περίσσευε ώστε να αναδείξει τον διαγώνιο του Παναθηναϊκού ως πολυτιμότερο παίκτη της 16ης αγωνιστικής της Volley League

MVP της 16ης αγωνιστικής ο Μπέλος!

O Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή μια εμπνευσμένη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετατρέποντας το 0-2 σε νίκη με 3-2 σετ και γι’ αυτήν την εξέλιξη ευθύνεται εν πολλοίς η εμφάνιση του Χρίστου Μπέλου.

Ο Έλληνας διαγώνιος πέρασε ως αλλαγή στο κρίσιμο τρίτο σετ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του στον δρόμο προς τη νίκη, σημειώνοντας 12 πόντους με 9/13 επιθέσεις και 3 μπλοκ. Η επίδοσή του αυτή αρκούσε στο να τον αναδείξει MVP της 16ης αγωνιστικής της Volley League, αλλά ο Μπέλος, προτίμησε στις δηλώσεις που παραχώρησε, να κάνει στην «άκρη» την ατομική αυτή διάκριση, καθώς για εκείνον, η απόδοση της ομάδας και η μεγάλη ανατροπή είναι τα σημεία που μετρούν περισσότερο.

«Πιο σημαντικό και από το βραβείο ήταν η νίκη και η ‘ανατροπή’ στο σκορ από 0-2 σετ. Είναι μία νίκη που μας ανοίγει το δρόμο για τη δεύτερη θέση, ώστε να έχουμε πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους ημιτελικούς των πλέι οφ. Το να κάνεις τέτοιες ‘ανατροπές’ απέναντι σε ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, που έχει στόχο το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντική υπόθεση και αυτόματα ανεβάζει και τις προσδοκίες για κάτι πολύ μεγάλο στο τέλος της σεζόν. Είναι βραβείο όλης της ομάδας που δεν παράτησε το παιχνίδι, παρότι έχανε 2-0 σετ», ανέφερε ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...