ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα πετύχουμε τους στόχους από δω και πέρα»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Ερασιτέχνης, αναφέρθηκε στο νέο «πράσινο» πρότζεκτ.

«Θα πετύχουμε τους στόχους από δω και πέρα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:

«Οι στόχοι από εδώ και πέρα μπορούν να επιτευχθούν. Αυτοί οι οποίοι στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ουζουνίδης, ο Λυμπερόπουλος και ο Φύσσας είναι άνθρωποι που ξέρουν τα αποδυτήρια, ξέρουν τι θέλει ο κόσμος, γνωρίζουν πώς να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Περίμενα την βελτίωση. Ο Ουζουνίδης παρακολουθούσε τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, είχε άποψη για την ομάδα και για αυτό μπόρεσε να προβεί έγκαιρα σε διορθωτικές κινήσεις»

«Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι συνηθισμένο να συγκεντρώνονται τα τμήματα μαζί. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος, το λέει ο ύμνος του, το λέμε και εμείς. Από το 1963 που είμαι στον Παναθηναϊκό σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, είναι παρόντες όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπάνε. Υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, είμαστε μαζί και στις νίκες και στις ήττες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...