ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπαλτάκος: «Παναθηναϊκή η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, εμείς δεν παίρνουμε τα ματς στα χαρτιά»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, αναφέρθηκε στην συχνότητα του «ΣΠΟΡ FM 94.6» για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ η οποία δικαίωσε τον σύλλογο.

Μπαλτάκος: «Παναθηναϊκή η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, εμείς δεν παίρνουμε τα ματς στα χαρτιά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπαλτάκου στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει την ένσταση του Παναθηναϊκού: «Εμείς σαν Παναθηναϊκός δεν είχαμε και δεν έχουμε τη πρόθεση να διεκδικούμε νίκες στα χαρτιά. Στο γήπεδο ηττηθήκαμε δίκαια από τον Ολυμπιακό και είναι σαφές. Στο βωμό όμως της μη διεκδίκησης ενός αποτελέσματος με αλλότρια μέσα δε μπορούμε όμως να αφήσουμε ούτε την ομοσπονδία, ούτε οποιοδήποτε σωματείο, στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Ολυμπιακό, να κάνουν ο,τι θέλουν και να καταπατούν τους νόμους και τις διατάξεις. Εμείς κάναμε την ένσταση πριν το ματς σύμφωνα με το νόμο. Πριν υπάρξει τετελεσμένο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είχε τον χρόνο να συμμορφωθεί και να μη βάλει την αθλήτρια να αγωνιστεί, αλλά δε το έκανε, παρόλο που ήξερε τη νομοθεσία. Ενδεχομένως θεωρούσε πως κανείς δε θα τον ενοχλήσει και δε θα τον πειράξει για να έχει τις συνέπειες.

Πήγαμε στην ΕΟΚ και η συμπεριφορά της με εξέπληξε. Αντί να προασπίσει τα συμφέροντα της, προασπίστηκε αυτά του Ολυμπιακού. Όταν ένας αθλητής της Εθνικής ομάδας δηλώνει ψευδή τραυματισμό για να μην παίξει με την Εθνική και μετά παίζει με το σωματείο του είναι παράνομο. Αν δεν υπήρχε συνέπεια σε κάτι τέτοιο κανείς αθλητής δε θα πήγαινε να παίξει στην Εθνική με πρόφαση τραυματισμού και μετά θα έπαιζε με την ομάδα του. Η ίδια η ΕΟΚ το απαγορεύει. Η αθλήτρια Μάλτση δεν πήγε στη Ρωσία για να παίξει λόγω τραυματισμού και στο κείμενό της πως στο προηγούμενο παιχνίδι έσφιξε τα δόντια για να παίξει. Μετά, η ομοσπονδία έβαλε την επιτροπή γνωμοδότησης να ισχυριστεί πως η παίκτρια δεν ήταν τραυματίας! Αυτό είναι άνω ποταμών! Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ουσιαστικά λέει ότι η ΕΟΚ λέει ψέματα στον ισχυρισμό της στη δικαστική διαμάχη. Αυτό είναι μη κατανοητό.

Είναι μία παναθηναϊκή απόφαση, για τον εξής λόγο: Ναι μεν μηδενίστηκε ο Ολυμπιακός αλλά δεν κατοχυρώθηκε το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό. Μας συμφέρει πολύ αυτή η απόφαση διότι δε μας ενδιαφέρει να παίρνουμε αγώνες στα χαρτιά, αλλά να προασπίζουμε τα συμφέροντά μας και να τηρούνται οι νόμοι. Και να μην έπαιζε η Μάλτση, πάλι θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός διότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Εδώ δε μιλάμε για βλέψεις για κάποιον τίτλο ή πρωτάθλημα, μας αφήνει παντελώς αδιάφορους».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την οικονομική κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Η πραγματικότητα είναι ζοφερή. Δεν είναι καλή για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσχέρεια και πίεση, δεν έχουμε τα προσδοκώμενα έσοδα, αλλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτό. Η ομάδα απαρτίζεται αυτή τη στιγμή περισσότερο από εθελοντές με πολύ μικρή δυνατότητα. Όπως είχα πει σε συνέντευξή μου στο SDNA, υπάρχει μία διαδικασία οικονομικής ανάταξης και διευκρίνισης του τι ακριβώς συμβαίνει και είχε συμβεί. Είμαστε πολύ κοντά στο να φανεί 100% από πού προήλθε το πρόβλημα και σύντομα θα παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου για το αποκαλύψουμε. Περιμένουμε να συμβούν δύο συγκεκριμένα γεγονότα και μετά θα είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε και για το πρόβλημα, αλλά και για μία λύση. Είναι εύκολο να μιλάς για το πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να συνοδεύονται και με λύσεις διότι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει πρόεδρος και διοίκηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...