ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δικαίωση του Παναθηναϊκού μέσω ΑΣΕΑΔ, μηδενίστηκε ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο Ολυμπιακός μηδενίζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Α1 γυναικών μπάσκετ λόγω αντικανονικής συμμετοχής της Μάλτση.

Δικαίωση του Παναθηναϊκού μέσω ΑΣΕΑΔ, μηδενίστηκε ο Ολυμπιακός

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε εν τέλει την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε καταθέσει ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στο «αιώνιο» ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός είχε προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση λίγο πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης και κατέθεσε ένσταση επικαλούμενος το άρθρο 94 (παράγραφος 7) της ΕΟΚ καταγγέλοντας έτσι το γεγονός πως η Ελληνίδα γκαρντ των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε αντικανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού, ούσα δηλωθείσα ως τραυματίας στην αναμέτρηση Ελλάδα – Ρωσία για το Ευρωμπάσκετ λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο κανονισμός αναφέρει πως εάν μια καλαθοσφαιρίστρια δηλωθεί ως τραυματίας σε παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός της τότε δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τον σύλλογό της για τις επόμενες οκτώ ημέρες.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΕΟΚ είχε απορρίψει την ένσταση του Παναθηναϊκού, όμως οι «πράσινοι» δεν κατέθεσαν τα όπλα και προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ το οποίο δικαίωσε το «τριφύλλι», μηδενίζοντας τον Ολυμπιακό στο εν λόγω ματς.

Ωστόσο αξίζει να διευκρινιστεί πως η εν λόγω απόφαση δεν μεταφέρει τη νίκη στο «τριφύλλι», αλλά μηδενίζει τους «ερυθρόλευκους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...