ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε μεγάλα κέφια ξανά ο Εμποκού

Ο Αφρικανός πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, αποδεικνύοντας γι΄άλλη μία φορά ότι αξίζει να στηριχθεί πάνω του ο Παναθηναϊκός.

Σε μεγάλα κέφια ξανά ο Εμποκού

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού είναι άλλος άνθρωπος μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα. Με συνεχείς καλές εμφανίσεις δίνει το… κάτι παραπάνω και αποτελεί ένα “κλειδί” που μπορεί να… ξεκλειδώσει κάθε άμυνα. Οι εκπληκτικές εκτελέσεις στα στημένα, οι τρομερές κάθετες αλλά και ο ενθουσιασμός του ανεβάζει την ομάδα.

Στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πολ Ζοσέ Εμποκού έδωσε 2 ασίστ, ειδικά αυτή στον Μπεργκ ήταν απίστευτη, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα και έπαιξε κομβικό ρόλο στο σημερινό 0-5 του τριφυλλιού, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα. Οι ατομικές του ενέργειες και οι εμπνεύσεις του έδιναν άλλη δυναμική στον Παναθηναϊκό.

Αυτόν τον Εμποκού έχουν ανάγκει οι πράσινοι, αυτός είναι ο ηγέτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό τον λόγο ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός και την επόμενη σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.