ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Φεϊρένσε και Στίβενεϊτζ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με Φεϊρένσε και Στίβενεϊτζ!

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι προτάσεις συνολικά! Πέντε από το κουπόνι του ποδοσφαίρου, ενώ την εξάδα συμπληρώνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Προβάδισμα η Φεϊρένσε

Ξεκινάμε από την Πορτογαλία και τον αγώνα Φεϊρένσε – Μποαβίστα, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.84 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Φεϊρένσε, καθώς παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες). Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νούνο Σάντος επικράτησε των Εστορίλ (1-0 εντός έδρας), Ρίο Άβε (2-1 εντός έδρας) και Τοντέλα (1-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Γκιμαράες (0-0 εντός έδρας) και Μορεϊρένσε (1-1 εκτός έδρας). Από την άλλη, αφού κατάφερε να επικρατήσει της Αρούκα (2-1 εκτός έδρας) στις 21 Ιανουαρίου η Μποαβίστα αγνοεί τη νίκη στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μιγκέλ Λεάλ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπελενένσες (1-0 εντός έδρας), ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τσάβες (0-0 εκτός έδρας) και Μπράγκα (1-1 εντός έδρας). Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Στίβενεϊτζ

Συνεχίζουμε με Β’ Αγγλίας και το Χ2 σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Έξετερ – Στίβενεϊτζ. Αυτοκτόνησε την Τρίτη η Έξετερ, που έμεινε στο 2-2 με τη Νοτς Κάουντι στο Meadow Lane. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ ακόμη και με 0-2, κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα, ωστόσο η Νοτς Κάουντι στον έξτρα χρόνο εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την αδράνεια της άμυνας της, αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 87’, φτάνοντας στην ισοφάριση. Για ακόμη ένα παιχνίδι πλήρωσε τα πολλά λάθη στα μετόπισθεν, ενώ συμπλήρωσε δυο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Στίβενεϊτζ, από την πλευρά της, που κατάφερε την Τρίτη να ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο της Τσέλτεναμ, επικρατώντας με 2-1. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, αγωνιζόταν από το 56’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λι, κατάφερε να αντέξει στην πίεση που της άσκησε η Τσέλτεναμ, που μείωσε στο 82’ σε 2-1. Το συγκρότημα του Σαρλ έκανε ότι έπρεπε για να πάρει τους τρεις βαθμούς, σημειώνοντας έτσι την τέταρτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα.

Με τα γκολ στην Πολωνία

Επόμενη στάση η Πολωνία, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο ματς Πιαστ – Λεχ Πόζναν. Δεν άλλαξαν πολλά κατά τη διάρκεια της διακοπής, με την Πιάστ να εμφανίζει ξανά το ίδιο κακό πρόσωπο. Ξεκίνημα με το αριστερό στον δεύτερο γύρο, καθώς δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Πογκόν, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Νιετσιέτζα, η Λεχ Πόζναν, στον αντίποδα, διέλυσε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 της αντίπαλό της. Το συγκρότημα του Μπιέλιτσα μπήκε δυνατά στον δεύτερο γύρο, παρέμεινε αήττητο για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά μετράει μια ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Περιμένουμε έναν αγώνα με πολλά γκολ σήμερα!

Μπορεί η Λοριάν

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και τον αγώνα Λοριάν – Νις, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 2.02. Χρειαζόταν υπέρβαση η Λοριάν την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς με τη Σεντ Ετιέν, δεν την έκανε ούτε κατά διάνοια και υπέστη μια φυσιολογική και εντός προγράμματος ήττα. Παραμένει ουραγός, ισόβαθμη με την Μπαστιά (παιχνίδι λιγότερο), στο -4 πλέον απ’ τη γραμμή σωτηρίας, παρουσιάζει πολλές διακυμάνσεις σε απόδοση και αποτελέσματα, ωστόσο στο 3-1-1 είναι το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Από την άλλη, όταν χάνεις 2-0 στο ημίχρονο εκτός έδρας κόντρα στη Ρεν και στο φινάλε κατορθώνεις να φύγεις με ισοπαλία απ’ το γήπεδο, τότε ασφαλώς θα πρέπει να αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Τραγική η Νις στα πρώτα 45λεπτο την περασμένη εβδομάδα στη Βρετάνη, έχανε μόνο 2-0, αντέδρασε στο 59’ με το πρώτο γκολ του Δώνη και έφτασε στο 2-2 στο 81’ με τον Εϊσερέ. «Πληγώνεται» απ’ τα εκτός έδρας ματς η ομάδα της Νίκαιας, που δεν έχει νίκη στις τελευταίες εφτά εξόδους της σ’ όλες τις διοργανώσεις (0-4-3)!

Δε χάνει η Κέρκυρα

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Χ2 σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα. Τα έδωσαν όλα κόντρα στον Πλατανιά την περασμένη εβδομάδα οι Γιαννιώτες, προηγήθηκαν 0-2, βρέθηκαν να χάνουν στο 51’ (3-2), ισοφάρισαν άμεσα και ήταν η ομάδα με τις κλασικές ευκαιρίες για το τέταρτο γκολ, που όμως δεν ήρθε ποτέ. Ήταν η τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα (0-3-1), πήρε μόλις ένα «τρίποντο» στις τελευταίες έξι και μόλις δύο στις τελευταίες 11 (2-5-4), φέτος αναζητά γενικά σταθερότητα. Βήμα προς την παραμονή έκανε η Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 1-0 επί του Λεβαδειακού. Εξόχως σημαντική νίκη για τους Φαίακες, ήταν η πρώτη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και μόλις η δεύτερη στις τελευταίες 12 (2-6-4), τους ανέβασε στους 22 πόντους και το +8 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, διαφορά που τους παρέχει μια σχετική ασφάλεια, τουλάχιστον προς το παρόν. Μόλις μια ήττα για την Κέρκυρα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (2-3-1), σήμερα είναι δεδομένο ότι θα είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία.

Χαμηλό σκορ στο Αλεξάνδρειο

Ολοκληρώνουμε με τον τελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός – Άρης, στον οποίο θα πάμε με το Under 142.5 πόντους σε απόδοση 1.83. Ο Άρης παρουσιάζει αστάθεια τον τελευταίο καιρό με πρόβλημα στο σκοράρισμα, όπως τα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, με έξι σερί νίκες που τον έχουν εδραιώσει την πέμπτη θέση της Euroleague και στην πρώτη δυάδα της Stoiximan.gr Basket League. Το κύριο στοιχείο του Παναθηναϊκού που του έχει δώσει τις νίκες είναι η άμυνα και έτσι θα αντιμετωπίσει απόψε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αντιστοίχως και για τον Άρη η άμυνα είναι το στοιχείο που του έδωσε τις νίκες, 71-52 με Στρασβούργο, 80-64 με Προμηθέα, 98-50 με ΑΓΟΡ και όπως αναφέρθηκε η κακή επίθεσή του έφταιγε για τις ήττες, 62-58 από τον ΠΑΟΚ, 69-55 από τον Ολυμπιακό, 78-62 από τα Τρίκαλα. Η κρισιμότητα του αγώνα θα ωθήσει τις ομάδες σε άκρως αμυντικό παιχνίδι, όσο χαμηλό και αν φαίνεται το όριο των 142.5 πόντων μόνο το Under είναι σοφή επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...