ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καζάζης: «Μας πρόδωσε η υποδοχή»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού υποστήριξε στις δηλώσεις του πως ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» την κακή του υποδοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Καζάζης: «Μας πρόδωσε η υποδοχή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καζάζη:

Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα: «Θεωρώ ότι η υποδοχή μας σήμερα μας πρόδωσε. Σίγουρα μας πίεσαν στο σερβίς, ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την ικανότητα αφού είναι δυνατός στο σερβίς. Νομίζω βρήκαν ρυθμό και μας πίεσαν. Σε αντίθεση με εμάς  αφού με την έξοδο της Λαζάρεβιτς και την είσοδο της Τσίμα ο Ολυμπιακός γινόταν πιο ευάλωτος και εμείς δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει η δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι κρίθηκε στο κομμάτι σέρβις – υποδοχή. Εμείς δεν πιέσαμε καθόλου τον Ολυμπιακό και εκείνος μας πίεσε εκεί που πονάμε».

Για τη συνέχεια: «Μιλάμε για γυναικείο βόλεϊ. Κάποια στιγμή έτσι όπως εξελίχτηκε το πρώτο σετ μου έδωσε μία εικόνα ότι πήραμε ένα σετ από τον Ολυμπιακό και είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό το είπα στα κορίτσια. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι στο τέταρτο σετ κάναμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος.  Πάλι μας πρόδωσε το κομμάτι της υποδοχής.  Κρατάμε τα αρνητικά τα οποία πρέπει να διορθώσουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρώτα είναι ένα ματς πρωταθλήματος και στη συνέχεια ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.