ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό, αν τηρηθούν οι κανονισμοί!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το «φάσμα» του δεύτερου μηδενισμού στο πρωτάθλημα της Α1 γεγονός που θα σημάνει αυτόματα τον υποβιβασμό της!

Κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό, αν τηρηθούν οι κανονισμοί!

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Ολυμπιακό μετά την αδυναμία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό!

Υπό νορμάλ συνθήκες, στη 13:00 θα διεξαγόταν η αναμέτρηση πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθλητικού και του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκες» αποφάσισαν στο «παρά πέντε» να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη, γεγονός που αντιβαίνει τον κανονισμό ο οποίος αναφέρει ρητά πως οι ομάδες που αγωνίζονται εκτός έδρας θα πρέπει να βρίσκονται στην ανάλογη πόλη τουλάχιστον μία ημέρα πριν την τέλεση του αγώνα.

Η προγραμματισμένη πρωινή πτήση της αποστολής του Ολυμπιακού για Θεσσαλονίκη είναι «καθηλωμένη» στο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη συμπρωτεύουσα (πυκνή ομίχλη) καθιστούν απαγορευτική την προσγείωση των αεροπλάνων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή την ώρα, η ΕΟΚ με τον Παναθλητικό βρίσκεται σε συζητήσεις για την μετάθεση της αναμέτρησης λίγες ώρες αργότερα (18:00) γεγονός που έχει εγείρει ήδη αντιδράσεις από τα υπόλοιπα σωματεία της λίγκας τα οποία σκοπεύουν να κινηθούν νομικά σε περίπτωση επικύρωσης της απόφασης καθώς το μέτρο αυτό δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.

Σύμφωνα με αυτές τις εξελίξεις, η παραμονή του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος βρίσκεται σε «τεντωμένο σκοινί» καθώς εάν η ομάδα δεν καταφέρει να αγωνιστεί τελικά στο αποψινό παιχνίδι, τότε θα μηδενιστεί για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν (μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ η οποία δικαίωσε τον Παναθηναϊκό λόγω της αντικανονικής συμμετοχής της Μάλτση) πράγμα που οδηγεί στον αυτόματο υποβιβασμό του συλλόγου (εάν τηρηθεί ο κανονισμός)!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...