ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πυροβολεί» κατά… ριπάς ο Παναθηναϊκός!

«Σαρωτικός» είναι ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη στην επίθεση, έχοντας απολογισμό 18 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

«Πυροβολεί» κατά... ριπάς ο Παναθηναϊκός!

Μήνας των γκολ μπορεί να χαρακτηριστεί ο Φεβρουάριος για τους «πράσινους» οι οποίοι δεν σταματούν να σκοράρουν στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η αρχή έγινε την 1η του μηνός στα Χανιά με το άνετο 4-0 επί του Κισσαμικού, ενώ τρεις ημέρες αργότερα ακολούθησε η ισοπαλία στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ (1-1) στη μοναδική μέχρι στιγμής αναμέτρηση που «χαλάει» την σούπα του «τριφυλλιού» συγκριτικά με τις υπόλοιπες.  Μετά την επίσκεψή του στην Ήπειρο, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει «μπρος» για τα καλά με δυο συνεχόμενες «τεσσάρες» και μια «πεντάρα»!

Στις 8 Φεβρουαρίου, οι «πράσινοι» ουσιαστικά «κλείδωσαν» την πρόκριση στα ημιτελικά μετά το 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκαν του Παναιτωλικού ξανά στην έδρα τους λίγες ημέρες αργότερα (12/2). Μετά τα «καρέ», ήρθε η σειρά του… πενταρέ, με νέο «θύμα» την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου η οποία είδε την ομάδα του Ουζουνίδη να περνά σαν «σίφουνας» από την έδρα της σημειώνοντας πέντε γκολ!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τα ατομικά στατιστικά, ο Μάρκους Μπεργκ κατέχει τη «μερίδα» του «λέοντος» έχοντας σημειώσει 5 από τα 18 συνολικά γκολ της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το χατ-τρικ με τον Παναιτωλικό. Ακολουθεί ο Κλωναρίδης με 3, από δυο τέρματα έχουν οι Εμποκού και Μπουμάλ και ένα οι Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Ρέις και Λουντ.

Αναλυτικά τα τελευταία αποτελέσματα

Κισσαμικός – Παναθηναϊκός 0-4 (Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Μπουμάλ)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-1 (Μπεργκ)

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 4-0 (Ρεις, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού)

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-0 (Μπεργκ 3, Λουντ)

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-5 (Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μολέδο, Εμποκού, Μπουμάλ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.