ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η απάντηση του Πασκουάλ σε Λάσο!

Ο Τσάβι Πασουάλ αποθέωσε από πλευρά του τον Πάμπλο Λάσο, στα πλαίσια της εκδήλωσης για τη νέα συνεργασία με τη Μερσεντές.

Η απάντηση του Πασκουάλ σε Λάσο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Λάσο: «Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, άλλες νίκησε ο ένας, άλλες ο άλλος. Πάνω απ’ όλα όμως σεβόμαστε τη δουλειά του άλλου και όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής»

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε: «Κάνει απίστευτη σεζόν! Είναι ακόμα ένας Ευρωπαίος παίκτης που παίζει εξαιρετικά και δείχνει το ταλέντο του στο ΝΒΑ. Είναι θεαματικός».

Για τη νέα συνεργασία «Αρχικά είναι απίστευτο που έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε τα παιδιά, αγαπάμε τα παιδιά και για την ομάδα και για τους παίκτες είναι ευχαρίστηση να τους χαρίσουμε τέτοιες στιγμές. Είμαστε εδώ και για την Μercedes που είναι σημαντικός χορηγός για εμάς».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.