ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ασύλληπτο ρεκόρ που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα - μύθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη πρόκληση

Το ασύλληπτο ρεκόρ που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει εξελιχθεί σε αθλητικό… μύθο με τους τίτλους που έχει κατακτήσει και πλέον είναι μπροστά σε ένα ασύλληπτο ρεκόρ, που αν το σπάσει θα πρόκειται για την απόλυτη ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με το Κύπελλο που κατέκτησε στη Θεσσαλονίκη, ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 22 συνεχόμενα χρόνια με κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου τη χρονιά.

Η ομάδα έρευνας “Και χιλιάδες τίτλοι” ξεψάχνισε όλη την… Ευρώπη και ανακάλυψε πως ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε την Παρτιζάν Τιράνων, που είχε 21 σερί χρόνια με τίτλο (1972-1992), ισοφάρισε την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (1992-2013) και πλέον κυνηγά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (1960-1982 οι Ισπανοί, 1970-1992 οι Ισραηλινοί).

Αν μέσα στο 2018 κατακτήσει τουλάχιστον ένα τρόπαιο, τότε θα φτάσει τις Ρεάλ και Μακάμπι και το 2019 θα… γράψει ξανά ιστορία και θα γίνει ο σύλλογος με το απόλυτο ρεκόρ!

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.