ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Είτε εντός, είτε εκτός, είμαστε Παναθηναϊκός»

Η ομιλία... πώρωσης του Μαρίνου Ουζουνίδη στα αποδυτήρια της Τρίπολης πριν από το ματς με τον Αστέρα και τα συγχαρητήρια στο φινάλε

«Είτε εντός, είτε εκτός, είμαστε Παναθηναϊκός»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον τελευταίο μήνα παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και σκοράρει… κατά ριπάς. Ο Έλληνας προπονητής έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα… θέλω της ομάδας, γνωρίζει πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να γίνει μια ομάδα νικήτρια και προσπαθεί να το περάσει και στους ποδοσφαιριστές.

Πριν από το ματς με τον Αστέρα το Σάββατο, ο Ουζουνίδης προσπάθησε να “φτιάξει” τους παίκτες και τα κατάφερε, αφού οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν στο γήπεδο και είχαν… καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο, σκοράροντας δύο τέρματα. Ο Ουζουνίδης τους είχε κάνει σαφές με την ομιλία του, τι θέλει απ’ αυτούς, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι κυρίαρχος είτε παίζει στη Λεωφόρο, είτε εκτός έδρας.

«Είμαστε Παναθηναϊκός και οφείλουμε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Να πιέσουμε τον αντίπαλο. Αν είμαστε εμείς όπως πρέπει και στο τέλος όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να έχουμε την πρωτοβουλία, να πιέζουμε και για να κερδίζουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από το ματς κυπέλλου. Θέλω να καταλάβετε πως είτε αγωνιζόμαστε στη Λεωφόρο, είτε εκτός έδρας, είμαστε ο Παναθηναϊκός. Και ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι κυρίαρχος στο γήπεδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα, αυτή που κάνει το παιχνίδι και επιβάλει τον ρυθμό της».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ουζουνίδης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για την εξαιρετική εμφάνιση και την μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στον Αστέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.