ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φίλοι της Μπαρτσελόνα θέλουν πίσω τον Πασκουάλ (pic)

Τα χιουμοριστικά... τιτιβίσματα που καλούν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να ταξιδέψει στην Ελλάδα

Φίλοι της Μπαρτσελόνα θέλουν πίσω τον Πασκουάλ (pic)

Η πορεία της Μπαρτσελόνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο της έχει φέρει τους Καταλανούς οπαδούς στα… όρια τους και μάλιστα πολλές είναι οι φορές το τελευταία διάστημα που βγαίνουν τα… άσπρα μαντήλια από τους οπαδούς, καλώντας τη διοίκηση να διώξει τον Έλληνα τεχνικό.

Ποιον θα ήθελαν για… αντί Μπαρτζώκα οι φίλοι της Μπάρτσα. Μα φυσικά τον αγαπημένο τους, Τσάβι Πασκουάλ. Το τελευταίο διάστημα και με τον Παναθηναϊκό να είναι σε ανοδική πορεία μόνιμα, ο Καταλανός έχει επιστρέψει για τα καλά στο μυαλό των φίλων της Μπαρτσελόνα. Γνωρίζουν βέβαια και οι ίδιοι πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς ο Πασκουάλ έχει υπογράψει μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παύουν να… παλεύουν. Δείτε το παρακάτω “τιτίβισμα”, το οποίο αναφέρει πως «Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει ταξίδι στην Ελλάδα για να ζητήσει -γονατιστή- την επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ», έχοντας φυσικά χιουμοριστικό ύφος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.