ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Τα πιο σημαντικά τρόπαια εκτός παρκέ»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ , στα πλαίσια της εκδήλωσης για τη νέα συνεργασία Παναθηναϊκού Superfoods και Mercedes Benz, στάθηκε στις ενέργειες για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Τα πιο σημαντικά τρόπαια εκτός παρκέ»

Αναλυτικά η ομιλία του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ομίλου Γιαννακόπουλου, θα ήθελα να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που η συνεργασία μας με τον πρωταθλητή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μη, Mercedes, παίρνει σάρκα και οστά. Είναι η δεύτερη συνεργασία που κάνουμε με τη Mercedes, καθώς μετά τη ΒΙΑΝΕΞ συνεργάζεται και ο Παναθηναϊκός.

Όπως είπε και ο κύριος Καλλίγερος το πιο σημαντικό Κύπελλο, το πιο σημαντικό τρόπαιο, το πιο σημαντικό χαμόγελο είναι αυτό που μπορούμε και μοιράζουμε εκτός παρκέ. Καλά είναι και τα πρωταθλήματα, καλές είναι και οι κούπες, καλά και τα γρήγορα και ασφαλή αυτοκίνητα και συγχαρητήρια στη Mercedes για όλα τα αυτοκίνητα τα οποία παράγει, αλλά αυτή τη στιγμή όλος ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και λέει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό που κάνει η Mercedes Benz για το Χαμόγελο του Παιδιού. Το κάνουν κι άλλες εταιρείες κι εμείς σαν Παναθηναϊκός το κάνουμε, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι στη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...